nash 489 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Posto su moje vile blokirale, a u pokusaju da ih odblokiram sam unistio levi stap i cizmu. Tako da su mi potrebne prednje vile za tomos automatik '95god. Ne mora da su u nekom extra stanju, samo da mogu da je rastavim i servisiram. Moze i samo levi stap sa cizmom. Ako imate nesto moze slika na viber 069661878 Promenio pre 5 sati član nash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6900 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 6610 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan To se malo teže nalazi. Novo je prilično skupo, ali čak i tako brzo nestane. Verujem da znaš, to je tzv...noviji tip i od starog neće moći. Čak i celu viljušku starijeg tipa da nađeš, razlikuje se posle svašta drugo. Želim ti srećnu potragu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šećerni50s 49 Napisano pre 1 sat U prolazu, 14 postova Lokacija: Opovo Motocikl: TOMOS BT50S 🖤 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji dosta FB grupa za Tomose gde ljudi svakodnevno kače oglase, mislim da je to najbolje mesto gde možeš da pronađeš prednju vilu i generalno ostale delove KP takođe, rasturaju ljudi u delove pa može i tu da se nađe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8045 Napisano pre 24 minuta Drug član, 3060 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima po pijacama, pa nema sta nema za TomoseПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...