Duke_Bgd 1 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Jao o cemu vi raspravljate ja bi vozio bilo koji od ta tri i nebi se bunio . Ako se nekome ne svidja neki model od ta tri, vrlo rado cu mu pomoci da ga vise ne nervira, da dodjem do njega i da mi ga da na poklon . ;D ;D ;D bravo! mene moj ne nervira... nije na poklon, ali na prodaju jeste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj sliku ,cenu, god ako prodam moje magare kymco da znam koliko para jos treba da dodam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Daj sliku ,cenu, god ako prodam moje magare kymco da znam koliko para jos treba da dodam. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=1992&catid=14&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 1, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan daj da vidim ja nevidim to a ovdje se ne poredi afrika sa njim neko aprilija ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D A ti si vozio Apriliju pa znash da ovo ne mozhe? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan moze srad sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ono što može AT nažalost ne može ni jedan od navedenih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Boj ne bije svijelto oruzje, vec srce u junaka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6435 Napisano Mart 1, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tu si u pravu, gde prodje dobar vozas sa Freewindom, nece proci los vozac sa Afrikom. Ali ako dobar vozac sedne na Afriku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 2, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan moze srad sigurno Da su ista klasa mogao bi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...