xpetronije 90 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem telefon iz naslova 8+8Gb Ram i 256 Gb Rom. Star 16 meseci, kupio ga novog u Mts-u preko paketa. Od prvog dana u futroli/masci, kako god se to sad zove. Samo ja sam ga koristio. Stanje, pa da kažem kao novo, čuvao sam ga. Tragova ima samo na foliji na ekranu od prsriju, al to se menja, il se stavlja zaštitno staklo, ja nisam. Razlog prodaje, kupila mi žena novi Honor na poklon, jes da je lošiji, al nema veze, poklonu se u zube ne gleda. Cena nek bude 80e. Mislim da je korektna. Pride prodajem i njen stari Realme C35, jer sam ja njoj prošlog meseca kupio nov, stanje vrlo dobro, nek bude 30e. Ako će neko oba, 100e ukupno, Nisam oglasio nigde drugde jer ne mogu da se mlatim sa KP, draže mi ako nekom kolegi treba. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 90 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Da, uz telefone idu org kutije, uputstva i usb kablovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...