Koma 82 0 Napisano pre 19 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Železnik Motocikl: Honda 954 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam problem Honda 954 lampica od ulja je non stop upaljena nivo ulja je dobar ako neko moze da da neki savet sta da radim da bi rešio problem HVALA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1970 Napisano pre 9 sati Drug član, 362 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Koma 82 said: Pozdrav svima imam problem Honda 954 lampica od ulja je non stop upaljena nivo ulja je dobar ako neko moze da da neki savet sta da radim da bi rešio problem HVALA.... Lampica za ulje signalizira nedovoljan pritisak ulja u sistemu, a ne nedovoljnu količinu ulja. Može biti loš senzor, može biti uljna pumpa, može biti loša gradacija ulja (previše retko), može biti zapušen filter, mogu biti loši zazori, itd. Ne znam da li ti motor ima još nekih simptoma, tipa čudan rad, čudan zvuk, lupkanje, krljanje, da li dimi... Može biti nešto krupno, a može i biti samo do loše mase ili samog senzora. Svakako, kada gori lampica za ulje, na to moraš reagovati. Nikako motor tako voziti u nadi da će prestati. Da te ne uplašim, ako motor radi normalno, i sve je ok, verovatno će biti do samog senzora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 203 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 206 postova Motocikl: Aprilia SR MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako baš svetli i ne gasi se na velikim obrtajima, onda nije ono što je najgore za motor -nedoststatak pritiska uzrokovan prevelikim zazorima između obrtnih delova i nemogućnost postizanja regularnog pritiska ulja, nego je nešto bezazleno. Crk'o davač, loš neki kontakt i sl. Naročito ako je to iznenada , onda je ovo drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...