Jump to content

Moto Zajednica

Jordan Zion 2 br 45. i Asics 44,5

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 120 postova
  • Motocikl: Yamaha Tenere 700 Rally edition

Prodajem sledece modele. Jordan Zion 2 za košarku br 45. i Asics 44,5 za trcčnje.

Ne odgovaraju mom obliku noge ni jedne ni druge, pa ih zato prodajem.

Jordan su korišćene samo u sali, nikada napolju što se vidi po đonovima koji i dalje imaju fenomenalan grip, a Asics su takođe odlično očuvane.

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Patike za trcanje ili setnju, jako udobne ali meni nazalost male. Koristio sam ih nekoliko meseci za setnju i blagi dzoging ali shvatio da su mi male pa ih prodajem. Broj je...

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Patike Jordan Zion 2 - korišćene u sali samo na terminima, međutim ne odgovaraju mi prešao sam na Adidas i 361 Joker. Imaju odličan grip, super su za nekog kome je bitno da je...

Za kupovinu oba para odjednom popust za članove foruma 10%.

Jordan Zion su u Dunkshopu bile 17.500 rsd kada sam ih kupovao dok su Asics kupljene u Sport Visionu ako se ne varam nekih 14-15k tada.

Tu sam za sva pitanja, a ako treba da se prebaci u neku drugu sekciju molim admine da prebace u odgovarajući topic.

Hvala i pozz :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 120 postova
  • Motocikl: Yamaha Tenere 700 Rally edition

Za članove foruma i nekog ko je košarkaški aktivan, Jordan Zion 8000 rsd.

Ovo je stvarno super ponuda obzirom koliko su koštale i kakav kvalitet imaju. Ja sam samo prešao na Adidas i kupio Jokićeve nove pa su mi ove višak i imaju malo manji kalup.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja