Dzoni1991 71 Napisano Avgust 3 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tenere 700 Rally edition Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sledece modele. Jordan Zion 2 za košarku br 45. i Asics 44,5 za trcčnje. Ne odgovaraju mom obliku noge ni jedne ni druge, pa ih zato prodajem. Jordan su korišćene samo u sali, nikada napolju što se vidi po đonovima koji i dalje imaju fenomenalan grip, a Asics su takođe odlično očuvane. Asics patike 44,5 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Patike za trcanje ili setnju, jako udobne ali meni nazalost male. Koristio sam ih nekoliko meseci za setnju i blagi dzoging ali shvatio da su mi male pa ih prodajem. Broj je... Jordan Zion 2 Noah patike - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Patike Jordan Zion 2 - korišćene u sali samo na terminima, međutim ne odgovaraju mi prešao sam na Adidas i 361 Joker. Imaju odličan grip, super su za nekog kome je bitno da je... Za kupovinu oba para odjednom popust za članove foruma 10%. Jordan Zion su u Dunkshopu bile 17.500 rsd kada sam ih kupovao dok su Asics kupljene u Sport Visionu ako se ne varam nekih 14-15k tada. Tu sam za sva pitanja, a ako treba da se prebaci u neku drugu sekciju molim admine da prebace u odgovarajući topic. Hvala i pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 71 Napisano Avgust 10 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tenere 700 Rally edition Prijavi odgovor kao problematičan Jordan patike za Kosarku 80 eur UP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 71 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tenere 700 Rally edition Prijavi odgovor kao problematičan Asics prodate. Ostale Jordan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 71 Napisano Petak u 15:34 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tenere 700 Rally edition Prijavi odgovor kao problematičan Za članove foruma i nekog ko je košarkaški aktivan, Jordan Zion 8000 rsd. Ovo je stvarno super ponuda obzirom koliko su koštale i kakav kvalitet imaju. Ja sam samo prešao na Adidas i kupio Jokićeve nove pa su mi ove višak i imaju malo manji kalup. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...