VladaSrbijaSP 0 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da stavim KN filter na Tuarega600 pa me zanima koliko to skodi motoru?I posto nemam bas mesta da direktno stavim KN na karb,stavio bi jedno crevo pa na njega KN...I razmisljam da mi KN stoji u kucistu filtera za vazduh samo ne bi stavio poklopac filtera jer kad bi skidao kuciste filtera morao bi da pravim neki nosac akumulatora.A kn najvise stavljam zbog toga sto mi se iscepao sundjer filtera i zbog zvuka.Samo ne znam da li cu dobiti na zvuku jer imam leo vince auspuh koji dize iz mrtvih pa ne znam da li ce se od njega cuti...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STRUJA (Rob lepih žena) 0 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ako ćeš mene da poslušaš na takvom motoru nema potrebe da se mučiš i budžiš KN filter samo gubiš vreme bez potrebe a razlika se neće tako reći ni osetiti.Moj ti je savet stavi običan orginal filter i vozi se kao gospodin čovek.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo najvise stavljam zato sto mi se iscepao sundjer od filtera...Performanse i zvuk nisu bitni...Interesuje me samo da li skodi masini,da li ce da poveca potrosnju i da li slucajno nece da pogorsa performanse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan moguce je da ce malo da poveca potrosnju, ali taj KN je mnogo zajeban za prasinu, ako vozis nekad motor po prasini ili tako nesto, nemoj da stavljas, pokvarice se. Ali dobices mozda neku KS, i drugaciji zvuk i vecu potrosnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Imaces vise stete nego koristi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...