ser 8270 Napisano Ponedeljak u 09:15 -, 1839 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Alexa90 said: Kako s tim motorom i klimom na 130 uspe da troši samo 6.5? Pa tako sto ga vozis niz Mokrolusko brdo... A i te smesnje potrosnje po gradu se racunaju kad vozis od Cvetkove pijace do Pravnog ili po Nbgd u 5 ujutro! Napravite vi 2-3 kruga tamo od Pejtona pa do zoloskog vrta i onda pogledajte kolko trosi po gradu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5067 Napisano Ponedeljak u 09:29 Drug član, 1560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja zavisi od: - navika vozaca (pun gas, svaler gas, laganica, penzioner) - poznavanja saobracajnih navika u mestu u kom se vozi (da znas kada da ne juris pun gas na sledeci semafor jer ce da se upali crveno, da znas gde je majja guzva u kom delu dana) - geografskog terena (ravno, brdovito) - kvaliteta goriva - ispravnosti celokupnog sklopa vozila (motor, kompresija, menjac, lamela, gume prilagodjene za to doba) Tako da isti auto (npr ford fiesta 1.25 benzinac) moze da trosi kod mene u BG 9-10, a kod nekoga u Beloj Crkvi 6-7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 317 Napisano Ponedeljak u 10:07 (promenjeno) Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma kako,ona nema racunar Koji pokazuje potrosnju,to je sipanje od cepa do cepa goriva.napisao sam prosecnu potrosnju put Nis Beograd I nazad I 200 km gradske voznje skroz Beograd. Promenio Ponedeljak u 10:09 član Bobni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1934 Napisano Ponedeljak u 14:55 Drug član, 771 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 8. 2025. at 11:35, Lukac je napisao: Mozda te zanima Fiat Croma, 1.9 multijet,150ks, 2007 sada ima 280000km. Ja sam prvi vlasnik kupljen od prvog i jedinog vlasnika iz Slovenije-imam svu papirologiju. Uzeo sam ga sa 213000km, evo peta godina, nijedan kvar do sada uz regularno odrzavanje, na otvorenom 5-5,4 u gradu oko 6-6,5 uz penzionersku voznju, cena 2500e, sad registrovan u julu , pozz, 063339530 E ovo nije ni malo loša opcija. Retke su Crome sa poznatom istorijom i ovako malom kilometražom....ukoliko je to,stvarno to. Ne vučem vodu ni na čiju vodenicu ali @Vitez Koja planiraš kuću,tebi matori ovako nešto treba. Da prevezeš sve i svašta i da imaš porodičan auto. Dobru cromu je danas veoma teško naći. Prema motorima koje ovde izbacuje u prodaju,rekao bi da je ova croma vredna za pogledati. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 278 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 189 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 8. 2025. at 16:55, Cvijanović je napisao: E ovo nije ni malo loša opcija. Retke su Crome sa poznatom istorijom i ovako malom kilometražom....ukoliko je to,stvarno to. Ne vučem vodu ni na čiju vodenicu ali @Vitez Koja planiraš kuću,tebi matori ovako nešto treba. Da prevezeš sve i svašta i da imaš porodičan auto. Dobru cromu je danas veoma teško naći. Prema motorima koje ovde izbacuje u prodaju,rekao bi da je ova croma vredna za pogledati. Ja imam auto, ali bi zeni uzeo neki mali da ima do posla i kad budu dosla deca (nadam se uskoro) zato bi joj uzeo mali, sa 5 vrati i klimu da ima. Ne treba nam neki luksuzan, samo da bude pouzdan i mali potrosac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...