matke92 767 Napisano Jul 21 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; ZX4RR Prijavi odgovor kao problematičan Spremamo se polako drugar i ja za odlazak na trku u Balatonu, ali smeštaj jos nismo rezervisali ni jedan. Tražili smo preko booking-a Airbnb-a ili nema ništa sa pristojnom cenom, ili je jednostavno predaleko da se svaki dan ide do staze i nazad. Kad kažem pristojno nismo uspeli da nadjemo za 4 nocenja za nas dvojicu ispod 300-350e. Nismo zahtevni, realno ćemo se tu samo okupati i prespavati, tako da nam je manje vise sve jedno kako smeštaj izgleda, samo da je čisto i uredno. Ako ima neko od kolega, predlog, savet, kontakt vezano za neki smeštaj u okolini bili bi veoma zahvalni. Kamp nam nekako otpada kao opcija jer idemo sa jednim R motorom i jednim maksi skuterom pa nismo u mogućnosti da ponesemo svu opremu za kampovanje. Hvala. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7953 Napisano Jul 21 nocni cuvar, 2590 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Parti Villa Apartman, Balatonvilagoš, HUN WWW.BOOKING.COM Objekat Parti Villa Apartman, koji se nalazi u gradu Balatonvilagoš, u regiji Šomođ, nudi smeštaj sa besplatnim privatnim parkingom. Evo ti jedan smestaj za 92 eura 4 noci, 10 km od staze 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 767 Napisano Jul 21 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; ZX4RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti, video sam ovo jutros da se pojavilo, ali mi malo sumnjivo jer je baas jeftino, placa se odmah, a nov je smestaj nema jos nikakvu ocenu. Sad cu malo da se pozabavim istim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14485 Napisano Subota u 20:18 Drug član, 1414 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 7. 2025. at 14:42, matke92 je napisao: za 4 nocenja za nas dvojicu ispod 300-350e. 4 noćenja za vas dvojicu 300 evra, to je 150 po čoveku, ni 40 evra dan, a jos trka , nije to puno ili nisam dobro razumeo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 847 Napisano Subota u 21:05 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo cim su karte pustene u prodaju smestaj u nekom Mullers ili tako nesto,nas 3 na 4 dana 300 eura 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 767 Napisano Subota u 22:07 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; ZX4RR Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, piki said: 4 noćenja za vas dvojicu 300 evra, to je 150 po čoveku, ni 40 evra dan, a jos trka , nije to puno ili nisam dobro razumeo Ma nemam problema ni da platim 40€/dan po coveku, al ne bas da platim šupu 40€ jbg i to 35km od staze... Samo to je u pitanju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...