mx_rider1990 12 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan E bas nesto gledam oglase,i nadjoh GasGas EC250.Extra motorce,gledam nesto po netu vidim titule uzimaju u mx klasa 250 2t.E sad...Sve je to lepo,al se meni cini da je to jakooo redak motor,ili?? Sta vi mislite? Inace GasGas spanska firma,koja zaposljava 300 radnika!? Jel vredi to kupovati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 13, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Isti kao qingqi gy200 ili tako nesto,Yuki 200cm,motard stx200...imas u temi za kineze dosta o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Isti kao qingqi gy200 ili tako nesto,Yuki 200cm,motard stx200...imas u temi za kineze dosta o tome. Ne, to je nesto sasvim drugacije. Rade se u mnogo manjim serijama, i zato nisu poznato siroj masi, kao i zbog toga sto su uglavnom takmicarski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan @ Skols :He,he mora da de salis.Pa ovo ti je dvotaktna masina.Tu je negde otprilike u klasi KTM,Husky...A bogami i cena mu je takva :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvi kinezi nemaju veze sa ovim . jedino je problem kod nas za delove i koliko ih nema i gde naci . po meni bolje gledaj dalje molim te jel neka slika njega kako izleda i koliko kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 13, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Onda,sorry,meni lici (i samo to) na one kineze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Gas Gas kao i recimo italijanski TM spada u red strogo namenskih motocikla namenjenih profesionalnim MX takmicarima, to je sve sto znam o njima ali neko generalno pravilo je da treba izbegavati jako specijalne stvari,problemi pocinju od nabavke delova preko nemanja coveka koji bi odradio neke popravke ili nedostatak nekog specijalnog alata i bla bla.. Japanac je jako zahvalna kategorija, ja sam nekad imao RM 250, i KX 250, Kawu sam kupio novu i vozio je na par trka i dve godine kao hobi bajk, off-road iskljucivo, nisam radio nista sem tekuceg odrzavanja, tako da ...razmisli jos jednom, ako ti treba motor za voznju onda Japanac, ako pak hoces nesto sto ce samom pojavom privuci paznju i biti razlicito od ostalih onda Gas Gas, ili mozda taj TM! Srecno sa kupovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 13, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pisalo se ovde nesto o njima: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=29375.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan klasican kros na slici , sigurno je dobar po kvalitetu samo je pitanje koliko je akan i izakan koje godiste i cena . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pa vlasnik kaze da je "pretezno" stajao zadnje 2 god.,a kod njega je ukupno 4god. Tehnicki mu je istekao pre godinu dana.Zmigavci ne rade(nema ih) i nisam bas najbolje razumeo da li felna ili guma ima jaje. 5000km na cajgeru(u prevodu dosta sati rada).Inace god.proizvodnje 1997. Za 1700€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Pa vlasnik kaze da je "pretezno" stajao zadnje 2 god.,a kod njega je ukupno 4god. Tehnicki mu je istekao pre godinu dana.Zmigavci ne rade(nema ih) i nisam bas najbolje razumeo da li felna ili guma ima jaje. 5000km na cajgeru(u prevodu dosta sati rada).Inace god.proizvodnje 1997. Za 1700€ Moje misljenje ja da je to skupo pogotovo sto za delove moras ,ICI" do Spanije ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ako je presao 5000 na stazi taj motor nema duse u sebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je ovaj motor? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=103939697&__lp=3&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=9500&makeModelVariant1.modelDescription=ec&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=〈=de&pageNumber=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan pa put iz nemacke pa dazbine itd ? Nema tu matematike ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, taj motor nosi KTM-ovu masinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan brate moze da se nadje ovde full croos KTM 525 iz 11.2005 sa novim tockovima , protekcijama jos jednim kompletom svih plastika na njemu novih za 3500 evra . jedina mana mu je sto za registraciju moras da sam ugradis far migavce i sirenu uzeti motor iz nemacke koji nema dusu platiti put carinu nemati delove ovde je glupost pritom cena od 1700 evra se sigurno penje za 600evra troskova do carine za motor iz 1997 . za te pare i ovde mozes naci to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je KTM+A...zaboravio si da pomenes da je motor stranac...i koliko vidim na slikama, u ne bas izvanrednom stanju (citaj losem)...ne vredi to ni priblizno te pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan brate moze da se nadje ovde full croos KTM 525 iz 11.2005 sa novim tockovima , protekcijama jos jednim kompletom svih plastika na njemu novih za 3500 evra . jedina mana mu je sto za registraciju moras da sam ugradis far migavce i sirenu uzeti motor iz nemacke koji nema dusu platiti put carinu nemati delove ovde je glupost pritom cena od 1700 evra se sigurno penje za 600evra troskova do carine za motor iz 1997 . za te pare i ovde mozes naci to Jesi li siguran da je za registraciju dovoljno montirati far,stopaljku i sirenu? Znas li u kakvom je stanju taj motor? I gde se prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan slike nisam gledao iz nemacke motor iz 1997 za 1700eura jos kros varijanta . nije ga sigurno cuvao u garazi . usput sa nemackih sajtova i nije neki izbor po povoljnim cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim,momak zivi u Nemackoj pa mu transport,carina,itd. nece predstavljati problem. U svakom slucaju-ako ti se svidja,idi i pogledaj motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan to nisam video izvinjavam se ako zivis tamo mozes naci i bolju masinu ova mi na slikam izgleda kao da joj je uzeta dusa . pogledo sam slike sad kad je neko napisao da si odande , ako nedjes i jos neki interesantan tamo mozes nas ponovo pitati rado cemo ti odgovoriti ali po meni sacekaj pocetak proleca tad ce biti i veca ponuda i nedaj da te loze za skok cene jer stari motori nemaju veze sa povecanjem cene novih zbog nekih dodataka ili otklanjanja nedostataka sa prethodnih serija . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://uk.babelfish.yahoo.com/translate_url?doit=done&tt=url&intl=1&fr=bf-home&trurl=http%3A%2F%2Fsuchen.mobile.de%2Ffahrzeuge%2FshowDetails.html%3Fid%3D99158855%26__lp%3D8%26scopeId%3DMB%26sortOption.sortBy%3Dprice.consumerGrossEuro%26sortOption.sortOrder%3DASCENDING%26makeModelVariant1.makeId%3D23600%26makeModelVariant1.modelDescription%3Drm%2B250%26makeModelVariant1.searchInFreetext%3Dfalse%26makeModelVariant2.searchInFreetext%3Dfalse%26makeModelVariant3.searchInFreetext%3Dfalse%26vehicleCategory%3DMotorbike%26segment%3DMotorbike%26siteId%3DGERMANY%26damageUnrepaired%3DNO_DAMAGE_UNREPAIRED%26export%3DALSO_EXPORT%26customerIdsAsString%3D%26lang%3Dde%26pageNumber%3D1&lp=de_en&btnTrUrl=Translate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta sa ovim suzukijem ivane x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Primer sta se moze uzeti za iste pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...