ZeljaYZF 180 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan . Deo kormana , ona sipka sto je uglavnom zavarena, na sta se kace navlake....Trebao bi mi takav deo, znaci sipka(naravno ne zavarena)+kacaljke one dve.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 12, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan to nije sminka,to necemu sluzi imas u Louisu,kosta oko 10 € u crnoj i srebrnoj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan E hvala Gledao sam, ali ipak cu sada malo detaljnije...A cemu to tacno sluzi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan E hvala Gledao sam, ali ipak cu sada malo detaljnije...A cemu to tacno sluzi ? Pa da staviš šminku na to :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da ojacava korman kada padne motor. A onaj sundjer verovatno kad ne doskocis lepo pa da ne potegnes kacigom u sipku vec u taj sundjer. Eto to je moja pretpostavka, naj bolje bi bilo da kaze neko ko vozi enduro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan stiti glavu od udaraca u vojan tvrd , mada tibi netreba sipka ako je volan nizak (mali razmak izmedju rucica i srafova koji ca stezu) imas najverovatnije da kupis u zemunu kod gileta 011/2192-554 trzi Gileta , ima i onaj koji ide direktno na srafove ili onaj koji ide na sipku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa tesko da moze nesto mnogo da pomogne pri udarcu al neka...Sminka je najvise.... stiti glavu od udaraca u vojan tvrd , mada tibi netreba sipka ako je volan nizak (mali razmak izmedju rucica i srafova koji ca stezu) imas najverovatnije da kupis u zemunu kod gileta 011/2192-554 trzi Gileta , ima i onaj koji ide direktno na srafove ili onaj koji ide na sipku Pozvacu ga sutra, hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja tu sminku, ako ti treba javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan sminka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2548 Napisano Jun 14, 2023 Drug član, 1611 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 2. 2009. at 14:44, Havarisan je napisao: imam ja tu sminku, ako ti treba javi Jel prodata Potrebna mi je ovakva prečka, za korman 22 mm. Možda ima neko, a da mu ne treba. Ima na ebay-u ali mi se ne čeka 20 dana da stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...