vaskenis 8 Napisano pre 8 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš, Srbija Motocikl: Honda CBF600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na forumu, Ja sam Igor iz Niš u krizi srednjih godina (kako većina ljudi koji čuju da sam sad rešio da krenem da vozim motor kaže). Uveliko vozam časove za A kategoriju, i jedva čekam da dođem do dozvole da mogu da se bez stresa vozim (vozim i sad ponekad, ali uglavnom radim neke vežbe po parkingu). Par godina sam vozio rekreativno bicikl i zavoleo uživanje u prirodi, ali nažalost, nemam toliko vremena da nabijam kondiciju svakog proleća, pa rekoh da probam sa motocklom da postignem ono što nisam mogao biciklom (i puno više od toga naravno). Čitao sam ovaj forum i video puno korisnih saveta, pa reših da probijem led i upišem koji post na svoje ime. Nadam se da ćemo se fino družiti ovde. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8599 Napisano pre 8 sati Drug član, 594 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 511 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Igore Negde je neko rekao, a ja sam zapamtio - "Nisam u krizi srednjih godina, već u mogućnosti srednjih godina. Kada sam bio mlađi, želeo sam isto ovo, ali nisam bio u mogućnosti da kupim. Sada jesam" Čitaj, piši, prenosi utiske... i srećno na polaganju 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vaskenis 8 Napisano pre 8 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš, Srbija Motocikl: Honda CBF600 SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, markommarko je napisao: Dobrodošao Igore Negde je neko rekao, a ja sam zapamtio - "Nisam u krizi srednjih godina, već u mogućnosti srednjih godina. Kada sam bio mlađi, želeo sam isto ovo, ali nisam bio u mogućnosti da kupim. Sada jesam" Čitaj, piši, prenosi utiske... i srećno na polaganju Ovo je po mom mišljenju najtačnija ispravka te fraze što se mene tiče, cela istina. hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8097 Napisano pre 7 sati BJB Maxi Scooter Club, 6326 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao na ove stranice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 292 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav I Dobro dosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 676 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 170 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...