nemanja2468 152 Napisano Utorak u 13:57 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, potrebna je krv za majku mog drugara koja ceka na operaciju u Bg ali zbog nedovoljne kolicine krvi potrebni su davaoci pa bih vas zamolio ko je u mogucnosti da pomogne. Krv je potrebno dati u institutu za transfuziju Beograd u ulici Svetog Save 39 i potrebno je naglasiti da je krv za Bojanu Manic na klinici za neurohirurgiju Beograd. U nastavku saljem drugarovu objavu pa za sve informacije najbolje sa njim da se cujete ali moze i preko mene ako nesto treba. Potrebni davaoci krvi O- krvna grupa Fenotip CCddēē Molim vas da se javite meni na 066077621 ako imate ovaj fenotip. Trebalo bi da imate na knjižici ako ste O-. Ako ne znate svoj fenotip, trebalo bi da može da se proveri u najbližem zavodu za transfuziju. Ukoliko ste kompatibilni i hoćete da date krv, javite mi se da se organizujemo. Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...