Mario Marko 492 Napisano Jul 13 (promenjeno) Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarne FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju nova kaciga Kaciga Caberg Drift Evo Carbon, Veličina S. Nošena ukupno 3-4 puta, još miriše na novo. Kaciga je full Carbon, izuzetno lagana i aerodinamična. Poseduje i unutrašnje sunčane naočare. Na kacigi je Iridium vizir sa Pinlock-om, a uz kacigu ide i providni vizir. Kupljena u Garage.rs: https://www.garage.rs/product/caberg-kaciga-drift-evo-carbon-matt-anthraciteyellow-fluo/ Koliko sam zadovoljan kacigom govori to da već imam istu ovakvu kacigu, samo stariju. Ovu sam kupio za rezervu, da se ne desi da ih ne bude u prodaji kada dođe vreme za zamenu. Razlog prodaje prelazak na enduro motor, pa je kaciga višak. Cena: 250 eur Promenio Jul 13 član Mario Marko 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 492 Napisano Jul 18 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarne FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Do 3. avgusta sam na odmoru, kontakt samo Viber i WhatsApp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 492 Napisano Avgust 1 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarne FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Cena spuštena na 210 eur! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 492 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarne FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...