sukimanijak 8 Napisano Jul 12 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Maxx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Stefan, imam 30 godina i iz Begrada sam. Veliki sam fan Sktuera/Motora i do sada sam posedovao vise njih u mom zivotu. Trenutno je u mom posedu Sprint Maxx od 50cc koji je kitovan na 80cc, 2T masina 2009 godiste koji restauriram od 0 i podelicu sa vama celokupan proces ovde na forumu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sukimanijak 8 Napisano Jul 12 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Maxx Prijavi odgovor kao problematičan U ovom postu ću sa vama podeliti par stvari u vezi mog skutera, neću vam dosađivati sa tehničkim podacima, ali svakako ću probati da ispišem sve šta je rađeno na njemu. Mašinu sam kupio od Djoleta Obreškog iz Batajnice preko mog dobrog drugara koji održava Kineze i on ga radi od 0. Možda je nekima i poznat na forumu. Naime u pitanju je motor Sprint Maxx koji fabricki ima 49cc a prerađen je na 80cc. Mašina je Minareli, i sve je novo (Klip, Cilindar, Karike, Kaiš, Rolnice). Motor sam kupio u “Rinfuzi”, tačnije u delovima jer još uvek nije bio sklopljen. U prilogu možete videti i kako je to izgledalo. Takođe motor sam kupio bas tako da bih mogao da ga ofarbam u boju u koju ja želim, a to je Kameleon sa kristalima, možda je malo cringy ali se meni tako sviđa. Takođe, motor će biti uparen sa Bullet Rezonantnim Auspuhom u Crnoj Boji. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sukimanijak 8 Napisano Jul 12 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Maxx Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, posto je ekstenzivan posao, sve je dokumentovano. Takođe motor je sada već ofarban, ali pre nego sto dođemo do toga, u prilogu možete da vidite kako su plastike izgledale i skelet motora jer je to trenutno . Svaka plastika šmirgla, špric git, podloga, baza, boja, lak otprilike šta sve ne . U nastavku sledi finalan rezultat, tj sada kada je motor već ofarban. Stay Tuned Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8600 Napisano Jul 12 Drug član, 594 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 704 Napisano Jul 13 Zainteresovan, 170 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sukimanijak 8 Napisano Jul 14 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Maxx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, motor se bliži kraju, ofarban je i sklopljen. Podelicu sa vama par slika kako izgleda, jer još uvek fali Rezona, pa prvo paljenje + da se ušteluje karburator i idemo na tehnicki i onda vožnja . U par sledećih slika možete videti kako je izgledao klip i još par sitnica pre sklapanja. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sukimanijak 8 Napisano Jul 14 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Maxx Prijavi odgovor kao problematičan I konačno finalni proizvod. Voleo bih da čujem vaša mišljenja i utiske. Uživajte u slikama. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sukimanijak 8 Napisano Jul 14 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Maxx Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par video snjimaka kako izgleda na suncu, posto ne znamk kako bih mogao da upload-ujem ovde video snjimak. Uzivajte imgur.com IMGUR.COM Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...