Urke Rok 0 Napisano Jul 12 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Marauder vz800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa da li neko mozda ima ovo sto mi treba ili zna gde da potrazim... gledao sam i po netu,aliju i temu ali su svi prekidaci 22mm. Savet,preporuka bilo sta bi dobro doslo. Veliki pozdrav i hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4355 Napisano Jul 12 Drug član, 2790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Urke Rok je napisao: Pozdrav ekipa da li neko mozda ima ovo sto mi treba ili zna gde da potrazim... gledao sam i po netu,aliju i temu ali su svi prekidaci 22mm. Savet,preporuka bilo sta bi dobro doslo. Veliki pozdrav i hvala unapred! Pogledaj Microprinc u beogradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 450 Napisano Jul 12 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Aloo,trazim kakav apartmanić,za mene i moju suprugu,24.07.-25.07.,odlazak ujutro...moze to biti Niš...ili blizu okolo,za sad mislim,da me put vodi tuda...samo da se malo odmori,pa ujutro nastavljamo na moto-skup u Bugarsku.tj.Staru Zagoru...,ako tko ima di sta, ako ne,potrazicu na Airbnbu...thx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...