Zarkela 1954 Napisano pre 18 sati Drug član, 1240 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko pezoa sa tim bmw motorima znam da si umali generalku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7398 Napisano pre 18 sati Drug član, 2073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Markone88 je napisao: Mazda kao tvoja je vec dovoljno tvrda na ogibljenju i na 17icama, nemoj mu to raditi i povecavati precnik, veruj mi. Inace, drug prodaje za mazdu ko tvoju gume i felne 19, bice drugarska cena ako te zanima, pisi Ne idem ja nista van gabarita...ova mazda se fabricki prodaje sa 17 i sa 19 , zavisi od paketa opreme . Evo, zile kupio novu sa 19... Zanima me , daj slike , cene , nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3046 Napisano pre 17 sati Slow rider, 970 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Od oglasa za kupovinu Fiata 500 do preprodaje felni i guma... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1666 Napisano pre 17 sati Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu cak i da ustupim vama dvojici da je testirate na 19” @Markone88 @Darko Mihajlovic 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7398 Napisano pre 17 sati Drug član, 2073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Yanco je napisao: Od oglasa za kupovinu Fiata 500 do preprodaje felni i guma... Pa gotova tema... Sve si nas izneverio... Sad cemo da off-ujemo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1909 Napisano pre 17 sati BJB Maxi Scooter Club, 757 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Yanco je napisao: Od oglasa za kupovinu Fiata 500 do preprodaje felni i guma... S obzirom na to šta si na kraju kupio, bolje felne i gume nego fizički obračun sa Darkom... svašta bi ti rekao da nije zauzet točkovima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5422 Napisano pre 16 sati Drug član, 551 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, andrej. je napisao: S obzirom na to šta si na kraju kupio, bolje felne i gume nego fizički obračun sa Darkom... svašta bi ti rekao da nije zauzet točkovima Oba su "life style" auta, po srpski ......i. Jedino je ......i onaj Fiat jer ga i najveci gay-evi voze. Samo su u dve boje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5061 Napisano pre 16 sati Drug član, 1559 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zille-nbg said: Necu da mu dam drugarsku cenu, iako se mi druzimo @Markone88 Nisam na tebe mislio 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...