Vladamir 9 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju je potpuno nov, nikad nosen probiker kombinezon, broj 54. Kombinezon sam kupio za sebe, pre toga sam kupio broj 52 koji mi je takodje bio tesan pa sam morao da ga prodam, a sledeci koji cu kupiti bice 56 u nadi da ce mi biti taman. Kombinezon je dvodelni i moze se nositi odvojeno. Pretpostavljam da odgovara osobama visine od 175 do 185cm i tezine od 75 do 85km. Poseduje CE stitnike na kolenima ramenima i laktovima. Razlog prodaje: ja sam debela svinja. Kontakt ovde u temi, ili na pp Cena: 210 jevreja, koliko je i mene kostao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar nisi napisao da nije nošen? Sorry za off... morao sam ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Slika je sa interneta, kombinezon je potpuno nov ni etikete sa njega nisu skinute. Uzgred na deklaraciji proizvodjaca stoji, da daju dve godine garancije na ovaj kombinezon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 17, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Cena je pala na 209,99 dok traje akcija ili dok ne smrsam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Zbog promene kursa, cena korigovana i sad iznosi 208,99 jevreja. Mislim da za te pare moze da se kupi samo kozna jakna, pantalone dodju gratis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 27, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena! 207,99 evreja. Lepo vreme samo sto nije. Odlican kombinezon po najnizoj mogucoj ceni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Zbog svetske ekonomske krize, nova, vise nego povoljna, cena je 207 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...