Bane je 1495 Napisano Jun 17 (promenjeno) Zainteresovan, 283 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Saobraćajna nesreća na putu Kotor-Stoliv: Poginuo državljanin Srbije WWW.VIJESTI.ME Iz OKC Uprave policije su kazali da se nesreća dogodila u mjestu Muo Promenio Jun 17 član Bane je 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13059 Napisano Jun 17 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna... Saobraćajna nesreća na zaobilaznici u Nikšiću: Stradao motociklista, drugi teško povrijeđen WWW.VIJESTI.ME Učestvovala su dva motora i jedno putničko vozilo @Bane je Nije kolega iz Zrenjanina, već Zaječara. Ili su pogrešili u tekstu... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1655 Napisano Jun 18 (promenjeno) -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan To je.moj bivši kolega, radio je sezonu dole, konobar... Uopšte ne znam odakle na motoru, šta više nisam ni znao da zna da vozi, barem ne pre neku godinu... Neka mu laka zemlja... Pišem o prvoj vesti, gde su udarili u kuću Promenio Jun 18 član Golub 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...