dreamzz 89 Napisano Jun 12 U prolazu, 17 postova Lokacija: NP Motocikl: Suzuki V Strom 650, Yamaha XC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri, idem na turu do albanije sutra ujutru, pa me interesuje ako bi neko od kolega bio voljan da mi odgovori na pitanja vezana za pritisak vazduha u gumama. U pitanju je suzuki v strom 650(2015), a gume su metzeler tourance next2, r19 i r17. Vozim sa saputnicom manje kilaže, dva bočna i centralnim koferom,koliko bari bi trebale gume da budu? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 783 Napisano Jun 12 Zainteresovan, 361 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 2.6 - 2.9 ako je livena felna. naduvaj ih prije nego ih zagrijes. ne znam koliko je ispravno, ali meni se na malom stromu pokazalo kao optimalno pod teretom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dreamzz 89 Napisano Jun 12 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Lokacija: NP Motocikl: Suzuki V Strom 650, Yamaha XC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Tako mi i google reče, ali eto, bolje da potvrdim. Livena je.Hvala puno drug. Promenio Jun 12 član dreamzz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...