Guest farbach Napisano Mart 8, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Imao 2007 godište brutalan ali ga jako volim i opet bi ga posedovao....................... ovaj je izgleda kod mene na farbanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio na sajmu motora.....kada sam video crni ZX-10 a tek cenu od 9.800 eura......nemam komentara.......razmisljam se da prodam bubreg....lol.....nagledah se zveri od 14-15-20 i vise soma eura ali mi ovaj najevtiniji ostade u srcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Al mu je uradjen onaj auspuh, prosecan limar bi ga sklepao lepse. Model iz 2007 je dosta lepsi. Vozio ga nisam tako da cu vam verovati na rec da je azdaja Mada sam vozio sesticu '05 godiste, poprilicno je lenja.. Ili je to zato sto sam na njega seo sa R1 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio na sajmu motora.....kada sam video crni ZX-10 a tek cenu od 9.800 eura......nemam komentara.......razmisljam se da prodam bubreg....lol.....nagledah se zveri od 14-15-20 i vise soma eura ali mi ovaj najevtiniji ostade u srcu. Molim???????? 9800e ZX10R?? Zezas me pa to je za dz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan šta reći a ne zaplakati. za razliku u ceni u odnosu na ostale litraše može da se opremi da boli glava. za sad ja kupio samo privezak. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama sam mislio da je odvratan ali kad sam video uzivo.....Motor je prelep ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...