Katarina* 5 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam isti problem,pa skoknem u cetvrtak u Balosavu i ovako stoje stvari: Held ima od 12.000 do 15.000 ali samo 42 i jedan broj 44.Strasno su tvrde i ne moze se hodati u njima! Ja nosim 43 a cizme bi trebalo da su broj vece posto su standardno mali kalupi.Imaju i neke modekine na snizenju od 45 eura ali 37,38,40,41 i nema vise nista. Kazu da ce biti za 20-ak dana a na sajam nisu planirali da idu.Naj neprijatnija stvar je u tome sto kad trazis cizme pitaju te koji broj nosis i donesu ono sto imaju.To mi se u opste ne svidja!Ili drzis radnju ili ne!Daj da vidim modele pa onda ce mo da razgovaramo o broju. Kod Lazarevica nisam svracao(a mogao sam), j....! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam isti problem,pa skoknem u cetvrtak u Balosavu i ovako stoje stvari: Held ima od 12.000 do 15.000 ali samo 42 i jedan broj 44.Strasno su tvrde i ne moze se hodati u njima! Ja nosim 43 a cizme bi trebalo da su broj vece posto su standardno mali kalupi.Imaju i neke modekine na snizenju od 45 eura ali 37,38,40,41 i nema vise nista. Kazu da ce biti za 20-ak dana a na sajam nisu planirali da idu.Naj neprijatnija stvar je u tome sto kad trazis cizme pitaju te koji broj nosis i donesu ono sto imaju.To mi se u opste ne svidja!Ili drzis radnju ili ne!Daj da vidim modele pa onda ce mo da razgovaramo o broju. Kod Lazarevica nisam svracao(a mogao sam), j....! hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14720 Napisano Februar 14, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan juce sam otisao u N SPORT ovde u vrscu da vidim sta imaju od dukatijevog programa. samo neke patikice ko za balet. pitam ih za cizme ali se ispostavilo da su imali samo duboke patike i to dva para koja niko nije hteo da kupi pa su poslali u druge prodavnice. izmedju ostalog bas su se iznenadili kad sam im rekao da je to moto oprema oni su ih verovatno prodavali ko patike za basket. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan I sta bi na kraju,sta da se kupi. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan I sta bi na kraju,sta da se kupi. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? potraga za cizmama jos traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan novo ahahahaa..kakva gej cizma,,,ahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti predlozim ove. Sidi, model Doha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam upravo uzeo Alpinestars S-MX 2. Hteo sam neke poluduboke da mogu da sidjem sa motora i setam posle kolko tolko normalno. Odusevljen sam, lagane su, vrhunski kvalitet. Preporucujem svakome. Nosim broj patika 43, ove su cizme 43 i pashu, cak mozda sam mogao i broj manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1303 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam upravo uzeo Alpinestars S-MX 2. Hteo sam neke poluduboke da mogu da sidjem sa motora i setam posle kolko tolko normalno. Odusevljen sam, lagane su, vrhunski kvalitet. Preporucujem svakome. Nosim broj patika 43, ove su cizme 43 i pashu, cak mozda sam mogao i broj manje. Gde si kupio i koliko kostaju? HVALA!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam online: http://www.motocard.com Posto privremeno radim u Spaniji, a sajt je spasnki mene je izaslo 146e + posta(12e) = 158e. Pogledao sam, mogu u srbiju da posalju, platis Visa/Master/Maestro. Cena za Srbiju je 125e(oduzima se PDV) + posta (83e) =~ 210e sto je dosta para. Gledao sam preko ebay-a i svi salju iz USA i cena se svede na isto, bar za Spaniju, a plus nisam bio siguran za carinu da li naplacuju. Ne znam da li ih ima u Srbiji stvarno, ima nekih prodavnica u BG-u koji prodaju pa se mozda moze naruciti, ali sigurno je da deru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i ja sma imao iste dileme ...uzeo sam suomy extreme low pogledaj na sajtu i imas ih u centas-u ja sam ih narucio postom super su cena im je 13000 ...lako s enavlace nemaju cipzar samo lepljenje...pogledaj pa reci sta mislis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 28, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan U Louisu imaš čizme koliko hoćeš. Za vožnju ne nosim patike. Znam da su udobne ali nikad se ne zna... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 28, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi BMW Radulovic i pitaj koliko kostaju cizme ovog tipa . Ja sam ih platio oko 150 eura lagane , udobne , koza , GORE-TEX i sto je najbitnije ne propustaju vodu sto mi je bilo i najbitnije.Ovo je model BMW Allround Motorycling Boots. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan novo UH sto je lepa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 5800 din sve koza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan 5800 din sve koza... Gde? Ok mi izgledaju, za te pare.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan ove cizme imas u fivadoo u beoradu mislim da je sajt fivadoo.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ove cizme imas u fivadoo u beoradu mislim da je sajt fivadoo.rs Hvala , imas ih i u Urban motorsu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam problem resio uzeo sam suomy extreme low ok su ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan ove cizme imas u fivadoo u beoradu mislim da je sajt fivadoo.rs Hvala , imas ih i u Urban motorsu Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...