cap.miki 1 Napisano Utorak u 12:48 U prolazu, 1 post Lokacija: Despotovac Motocikl: Kawasaki versys 650 2009 g Prijavi odgovor kao problematičan kupio bih polovan enduro ,lakši ,zbog godina 55g. ukoliko imate neku preporuku javite unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2135 Napisano Utorak u 17:23 Drug član, 1315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Napisi preciznije šta želiš ili bar do koliko para misliš da platiš, širok je dosta pojam enduro do 650cc. Mnogi endurom zovu i nekog ljutog KTM-a i Transalpa 650, ali nema velikih slicnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cap.miki 1 Napisano Utorak u 21:42 U prolazu, 1 post Lokacija: Despotovac Motocikl: Kawasaki versys 650 2009 g Prijavi odgovor kao problematičan Nesto do 3000eu moze i transalp mada nije bas klasican enduro vozim regionalne putevd i laksi teren unprincipu makadamski.put sa manje zahtevnim izletima van puta Visine sam 190cm tako da manji motori tipa KLE ne igraju Razmisljam o kupovine voge 300raly Skoro sam orodao Versysa 650 bas iz razliga sto sa asfalta nema pomeranja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 61 Napisano Četvrtak u 20:15 U prolazu, 59 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam na prodaju ako Vam igra ulogu Yamahu Super Tenere xtz 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 61 Napisano Četvrtak u 22:26 U prolazu, 59 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zainteresovan pusti poruku na viberu 066303567 saljem ti slike i opis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...