Jump to content

Moto Zajednica

Okupljanje u Kolašinu 29.08- u 10h

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 161 postova

Dvojica forumasa predlozise da otvorim ovu temu. Radi se o tome da se na proljece okupimo u Kolasin I lagano krenemo u obilazak planine Bjelasice. Moj predlog je da to ne bude na proljece vec na ljeto jer sve do kraja proljeca,pa I jedan dio ljeta ima snijega po bjelasici al na rijetka mjesta,sto se mene tice iskreno to mi ne predstavlja problem,a sigurno ni vecini sa foruma ;). Planina bjelasica kao sto mnogi znaju je planina jako bogta pasnjacima,sumama,izzvorima, jezerima...Sto se ove ekskurzije tice na turu idu ljudi koji posjeduju atv, enduro I cross motore. Ja vise ne znam sta bih dodao. Ljudi koji bi dosli da odemo na ovu jako lijepu I skromnu turu neka daju svoje predloge,sta,kako,gdje,koliko...moze I neki rostilj da se organizuje,neko kampovanje I tako to,imamo I kolibu sa 3 lezaja na katun zvani Vranjak pa I tu mozemo da se ususkamo ako ste spremni za avanturu ;)...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

p.s.

hellboy, bio sam u Kolašinu prolog vikenda, a možda ću i ovog. Jedan tip koji radi u Bjanci mi je rekao za nekoga koji vozi kroser po Kolašinu, vjerovatno misleći na tebe...

Interesujeme kakav je put do nekog jezera na 2000 metara visine. Ide se valjda lijevo prije dolaska na skijalište. To bih volio vidjeti, pa na proljeće eto na s do tebe...

prošao sam tim putem , ali  autom . Pešića jezero najveće , Ursulovačko , Šiško malo i veliko , uz mogućnost spusta do Biogradskog - ne može bit ljepše , samo mi je žao što nisam uspio da slikam - penjem se prema Zekovoj glavi da odozgo vidim Pešića jezero a  na 5m od mene leti orao. Nadam se ove god sve obići motorom , Bože zdravlja . poz

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

A kakav je put...

Voziš GS i pitaš kakav je put , jel to da ga neisprljaš  ;)  , zemlja , kamen , trava ,blato , svega , ja sam bio renoom kangu  , 1. ,2. , neđe 3. , a neđe je bilo i vaga 2 točka u vazduhu

• Zainteresovan, 666 postova

Odlicno Djavolcicu...

Mislim da ce to biti sjajno. Daj poneku sliku da vidimo sto nas ocekuje...

Ja sam moguce i ovog vikenda na Bjelasici, pa cu ti se javiti da se vidimo. Moj broj je 069030900. Posalji mi sms da ti upisem broj...

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2009

Poznajem taj kraj odlicno,deda mi je sa Crkvina kod Kolasina i od malih nogu tamo dolazim i dok sam isao u skolu skoro cele raspuste sam tamo provodio.Na Crkvinama ima i vikend naselje i pre par godina smo kampovali nekoliko dana na Bjelasici,bilo nas je negde 25-30 i jos se nekii reli gore u to vreme zavrsavao pa se tu skupilo jako lepo drustvo i bilo nam je nezaboravno.Bjelasica je prelepa sto zimi sto leti,i potrudicu se da dodjem kad budete pravili skup.Pozdrav za Kolasince,pa se vidimo na leto.

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

.Sto se ove ekskurzije tice na turu idu ljudi koji posjeduju atv, enduro I cross motore.

Ja sam ovaj deo preskocio.  :'(

Bas vam zavidim obisao sam te krajeve dokle se moglo R-om.....predlazem Vam da prodjete i rutom preko Mateseva od Podgorice pa preko Komova i Berana pa onda na offroad....preko Bjelasice......

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

Verujem da je priroda predivna ali turite neke slike puteva i jezera da malo ugrejemo dusu po ovom snegu.

Kakve su temperature nocu u maju mesecu?Moze li se spavati u satru i vreci?Ima li kakav smestaj ili planinarski dom?

• Svrati ponekad, 161 postova

ima planinarski dom I  eko katun,a sto se cijena tice pokusat cu da organizujem nesto jer je dom bas bas extra. Imao sam dosta tura po bjelasici sto sa motorom,sto sa biciklom al slika nemam ;(. Pokusat cu da napravim neku mapu ture I da pronadjem nesto slika da postavim da se vidi o cemu se radi. Pomenuste turu Podgorica,Verusa,Matesevo,Tresnjevik,Andrijevica,Berane,Lubnica,Jelovica e odatle mozemo onda da udarimo u obilazak Bjelasice I njenih jezera ;). Sta mislite o tome?Tu turu smo drug I ja isli biciklima I mogu vam reci da je lijepo jedino sto nisi otisnut negdje u divljinu dok prelazis iz podgorice do berana e tek posle pocinje ono pravo...

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Evo ti malo slika kao pomoc na linku sto sam postavio ima vise.....ko nije bio OBAVEZNO da obidje...priroda krajevi i ljudi za nezaborav....:)

Dakle slike krecu od:

Bioca preko Morace pravac Matesevo...preko Lijeve Rijeke ka Komovima...Tresnjevika...Berana...prema Bjelasici do malo iza Lubnice.....

post-220-12879020140734_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja