Hellboy 2 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Dvojica forumasa predlozise da otvorim ovu temu. Radi se o tome da se na proljece okupimo u Kolasin I lagano krenemo u obilazak planine Bjelasice. Moj predlog je da to ne bude na proljece vec na ljeto jer sve do kraja proljeca,pa I jedan dio ljeta ima snijega po bjelasici al na rijetka mjesta,sto se mene tice iskreno to mi ne predstavlja problem,a sigurno ni vecini sa foruma . Planina bjelasica kao sto mnogi znaju je planina jako bogta pasnjacima,sumama,izzvorima, jezerima...Sto se ove ekskurzije tice na turu idu ljudi koji posjeduju atv, enduro I cross motore. Ja vise ne znam sta bih dodao. Ljudi koji bi dosli da odemo na ovu jako lijepu I skromnu turu neka daju svoje predloge,sta,kako,gdje,koliko...moze I neki rostilj da se organizuje,neko kampovanje I tako to,imamo I kolibu sa 3 lezaja na katun zvani Vranjak pa I tu mozemo da se ususkamo ako ste spremni za avanturu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan p.s. hellboy, bio sam u Kolašinu prolog vikenda, a možda ću i ovog. Jedan tip koji radi u Bjanci mi je rekao za nekoga koji vozi kroser po Kolašinu, vjerovatno misleći na tebe... Interesujeme kakav je put do nekog jezera na 2000 metara visine. Ide se valjda lijevo prije dolaska na skijalište. To bih volio vidjeti, pa na proljeće eto na s do tebe... prošao sam tim putem , ali autom . Pešića jezero najveće , Ursulovačko , Šiško malo i veliko , uz mogućnost spusta do Biogradskog - ne može bit ljepše , samo mi je žao što nisam uspio da slikam - penjem se prema Zekovoj glavi da odozgo vidim Pešića jezero a na 5m od mene leti orao. Nadam se ove god sve obići motorom , Bože zdravlja . poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ma ruzna priroda..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice puta ima asfalta ali i dobar deo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan A kakav je put... Voziš GS i pitaš kakav je put , jel to da ga neisprljaš , zemlja , kamen , trava ,blato , svega , ja sam bio renoom kangu , 1. ,2. , neđe 3. , a neđe je bilo i vaga 2 točka u vazduhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wrong rider 1 Napisano Februar 11, 2009 lijeni motoras na skuteru, 30 postova Lokacija: Bd Motocikl: Africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdim ideja je ok racunajte samnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, Ako budem u MNE u ta doba , kad se slozite oko termina, i ako primate FZ6N pridruzujem se turi ! Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 10 god sam skijao n aBjelasici i voleo bih da je opet obidje,nisam bio nekoliko godina. Ako bude ljudi koji bi posli iz Bg,dosao bih rado.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan extra,bas mi drago sto vidim da se ljudi zagrijevaju vec I za ovaj bjb moto susret ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Februar 12, 2009 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Djavolcicu... Mislim da ce to biti sjajno. Daj poneku sliku da vidimo sto nas ocekuje... Ja sam moguce i ovog vikenda na Bjelasici, pa cu ti se javiti da se vidimo. Moj broj je 069030900. Posalji mi sms da ti upisem broj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude na leto najverovatnije dolazim! Bilo bi lepo da se organizuje neki kamp na 2-3 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem taj kraj odlicno,deda mi je sa Crkvina kod Kolasina i od malih nogu tamo dolazim i dok sam isao u skolu skoro cele raspuste sam tamo provodio.Na Crkvinama ima i vikend naselje i pre par godina smo kampovali nekoliko dana na Bjelasici,bilo nas je negde 25-30 i jos se nekii reli gore u to vreme zavrsavao pa se tu skupilo jako lepo drustvo i bilo nam je nezaboravno.Bjelasica je prelepa sto zimi sto leti,i potrudicu se da dodjem kad budete pravili skup.Pozdrav za Kolasince,pa se vidimo na leto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja se javljam nije mi daleko jos da me neko saceka u podgorici pa mozemo zajedno, saljite slike kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan .Sto se ove ekskurzije tice na turu idu ljudi koji posjeduju atv, enduro I cross motore. Ja sam ovaj deo preskocio. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan i gpz je enduro enduro je u glavi ne u tockovima , skini spojler donji i pokret Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan ja se javljam nije mi daleko jos da me neko saceka u podgorici pa mozemo zajedno, saljite slike kraja To je najmanji problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan .Sto se ove ekskurzije tice na turu idu ljudi koji posjeduju atv, enduro I cross motore. Ja sam ovaj deo preskocio. :'( Bas vam zavidim obisao sam te krajeve dokle se moglo R-om.....predlazem Vam da prodjete i rutom preko Mateseva od Podgorice pa preko Komova i Berana pa onda na offroad....preko Bjelasice...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je priroda predivna ali turite neke slike puteva i jezera da malo ugrejemo dusu po ovom snegu. Kakve su temperature nocu u maju mesecu?Moze li se spavati u satru i vreci?Ima li kakav smestaj ili planinarski dom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan http://picasaweb.google.com/ggiixxeerr/GSXR1100 Evo ti ovde dosta slika iz C.Gore motorom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan ima planinarski dom I eko katun,a sto se cijena tice pokusat cu da organizujem nesto jer je dom bas bas extra. Imao sam dosta tura po bjelasici sto sa motorom,sto sa biciklom al slika nemam ;(. Pokusat cu da napravim neku mapu ture I da pronadjem nesto slika da postavim da se vidi o cemu se radi. Pomenuste turu Podgorica,Verusa,Matesevo,Tresnjevik,Andrijevica,Berane,Lubnica,Jelovica e odatle mozemo onda da udarimo u obilazak Bjelasice I njenih jezera . Sta mislite o tome?Tu turu smo drug I ja isli biciklima I mogu vam reci da je lijepo jedino sto nisi otisnut negdje u divljinu dok prelazis iz podgorice do berana e tek posle pocinje ono pravo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti malo slika kao pomoc na linku sto sam postavio ima vise.....ko nije bio OBAVEZNO da obidje...priroda krajevi i ljudi za nezaborav.... Dakle slike krecu od: Bioca preko Morace pravac Matesevo...preko Lijeve Rijeke ka Komovima...Tresnjevika...Berana...prema Bjelasici do malo iza Lubnice..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Jos.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan ....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...