Vitez Koja 275 Napisano Maj 30 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne puni mi motor pa ce nesto od navedenog da mi treba. Pa da vidim mozda ima neko od kolega, prvo da pitam ovde, pa ako nema da trazim dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Maj 30 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Обично страдају само намотаји код Ф800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Maj 30 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan U Ponedeljak idem kod majstora pa ce da vidimo sta ce da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 178 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam namotaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Maj 30 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Havarisan je napisao: Mislim da imam namotaje Javni dal imas i cenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Jun 5 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bolje reparirati namotaje ili polovne? I ako reparirati gde ih raditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 178 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na moj F800 reparirao namotaje i kostalo je nesto preko 7.000 RSD. Sve tri faze su mi bile otisle. Rade veoma dobro. Ako sam dobro zapisao 064 110 1976 je kontakt. Imali su ranije servis negde na Novom Beogradu a sada su naselje Tresnja, Ripanj. Moze im se poslati i kurirskom sluzbom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Jun 9 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 6. 2025. at 11:07, gajdar je napisao: Ja sam na moj F800 reparirao namotaje i kostalo je nesto preko 7.000 RSD. Sve tri faze su mi bile otisle. Rade veoma dobro. Ako sam dobro zapisao 064 110 1976 je kontakt. Imali su ranije servis negde na Novom Beogradu a sada su naselje Tresnja, Ripanj. Moze im se poslati i kurirskom sluzbom. Hvala puno kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...