RaS 4326 Napisano Maj 22 (promenjeno) Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan M42 navoj, uz odgovarajući adapter pašu na većinu aparata. Objektivi su kao novi, izuzetno očuvani i optički skroz dobri. Ne koristim ih, bezveze je da stoje. Ako je neko zainteresovan, neka pošalje svoje podatke u poruci i njegovi su. PORST 50mm 1/1,8 + 135mm 1/2,8 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Perfektno očuvani objektivi, optički odlični i jako malo korišćeni. M42 navoj. Made in JAPAN. Navedena cena je za... edit: Ja sam ih koristio na kenonu, uz objektive poklanjam i adapter M42 na EF/EFs bajonet. Promenio Maj 22 član RaS 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 4326 Napisano Maj 22 (promenjeno) Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Javio se kolega za objektive, i predložio da zauzvrat pošalje nekoliko humanitarnih sms-ova. Podržavam i pozdravljam taj gest, neka ga u zdravlju posluže! Promenio Maj 22 član RaS 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 178 Napisano Maj 24 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 4326 Napisano Maj 24 (promenjeno) Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nestade lajkova pa moram ovako. Kako već rekoh, u zdravlju da te služe, i veliko hvala za humanitarne sms-ove ! Promenio Maj 24 član RaS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 4326 Napisano Maj 24 (promenjeno) Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje, ako nekome treba ... Poklanjam produžne makro - prstenove za Canon EF. Imam dva komada, od 20 i 36mm. Za one koji ne znaju o čemu se radi, zgodne stvarčice, pretvaraju bilo koji objektiv u Makro. Skroz su upotrebljivi, imaju kontakte za automatiku i prenose AF i vrednost blende između aparata i objektiva. Evo i par fotki koje sam tako ubeležio ... Kao novi su, marke Viltrox, ako nekome nešto znači. Oni nisu osetljivi i mogu običnom poštom, da budu manji troškovi slanja ... Inače, objektiv kojim su ove fotke ubeležene je prastari i predivni Canon EF 70-210 f/4 push-pull, koji daje sjajne fotke a košta neku siću. Promenio Maj 24 član RaS 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 420 Napisano Maj 24 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lep poklon, svaka čast. Prijavio bih se, ali nažalost imam e-mount tako da ovo nije kompatibilno sa mojim aparatom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 4326 Napisano Maj 25 Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ne može, jbg. A da uzimaš adapter samo zbog toga i nema baš nekog smisla. Ali mogu da ti ponudim jedan lepi Pentax 50mm 1/1.4, sjajno očuvan, koga takođe već dugo ne koristim. E, za njega vredi i da se potrošiš malo za adapter, pogotovo ako ti je aparat sa krop senzorom. Ako si zainteresovan pusti podatke i sutra ti ga šaljem. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 4326 Napisano Maj 25 Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, RaS said: Poklanjam produžne makro - prstenove za Canon EF. Imam dva komada, od 20 i 36mm. 20mm rezervisam za kolegu, ostao od 36mm. Pentax 50ka čeka kolegu @markommarko da se izjasni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 420 Napisano Maj 25 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepše, ali neka uzme neko od kolega. Imam 56mm 1.4 sigmu, kao i sonijev 50 mm 2,8 makro, tako da nema potrebe 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...