Arakis 5848 Napisano Avgust 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...sad će ljuti bajkeri da priupitavaju za broj telefona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Avgust 25, 2011 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ne, vidis kako je slatka. A jel' to ima neku ludu frizuru ili ona senka preko uveta pravi zabunu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 25, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ...sad će ljuti bajkeri da priupitavaju za broj telefona... Ma kakav telefon,daj fejs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 25, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan liči na onu plavušicu iz criminal minds. jennifer jeareau.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Avgust 25, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Извињавам се претходницима, не бих коментарисао модел, већ фотографију. Прелеп портрет Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 25, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan ...sad će ljuti bajkeri da priupitavaju za broj telefona... Ma kakav telefon,daj fejs Daću vam ja motku po guzici! Dete ima 13 godinica i ne dam je nikom! Kuku meni za koju godinu moraću da je čuvam od napasnika :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 25, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ne, vidis kako je slatka. A jel' to ima neku ludu frizuru ili ona senka preko uveta pravi zabunu Menjala sam joj frizure, šmika je isto moja, kao i fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Avgust 25, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ne, vidis kako je slatka. A jel' to ima neku ludu frizuru ili ona senka preko uveta pravi zabunu Menjala sam joj frizure, šmika je isto moja, kao i fotografija. Еееее, што старији воле да муче млађе, па то је чудо једно... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 25, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne, sa punđicom. I jedan autoportret... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 25, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan lepo. bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 25, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ne, vidis kako je slatka. A jel' to ima neku ludu frizuru ili ona senka preko uveta pravi zabunu Menjala sam joj frizure, šmika je isto moja, kao i fotografija. Еееее, што старији воле да муче млађе, па то је чудо једно... Molim? Pa ona mi je sela na glavu da je šminkam i slikam! Meni ne bi ni palo napamet. Nemam ni pristojan fotoaparat nego idiota od pre deset godina... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Avgust 25, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Пааа доообро, мало си је мучила али је на крају све испало супер!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Avgust 28, 2011 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 13 godina Manje sminke, manje sminke Moj sinovac uz pomoc analogne tehnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 363 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar Jovan. Od opreme korišćen light ring, Canon RebelT2i (550d) sa Zenitovim objektivom 58mm. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 363 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima nekakav predlog u vezi sa kropom, neka piše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 2, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan prva je odlična! catch lights su vrh!.... note to self: vežbaj da usmeriš modelove zenice tako da odmah budu simetrične. probaj više varijanti usmerenja pogleda za najbolji rezultat. bzvz je da svaki put pomeraš levu zenicu u fotoshopu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Neko rek'o zenica!?(oko je moje,fotkao je drugar,nadam se da ne smeta) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 3, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ajmeeeee !!! nego, jesu li ovo neki intimni momenti uhvaćeni na digitalni medij? mcm, drugar ti je nag do pola 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav od mene... :D 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4416 Napisano Septembar 15, 2011 Advanced Member, 1971 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Neozbiljni Pesimisti, Festival Ulicnih Sviraca, Novi Sad 10.9.2011. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 20, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Octobar 12, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedva sam ga nagovorio da mi pozira. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 6, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Kolege sa posla (Moto škola Arojo): Ron (vlasnik škole) Erik Stiven I jedan auto-portret: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 8, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ejmi, u Diznilendu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 10, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan U selu uvek neko zanimljiv 1. 2. 3. 4. A bogami i u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...