Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem neke sitnice

Recommended Posts

• Drug član, 1645 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Imam na prodaju neke gluposti, koje su se nakupile, a ne trebaju mi. Ispravno je sve

Imam:

- LG monitor 19"

- Staru elektricnu pisacu masinu Panasonic

- 4 migavaca za kawasaki

- Kineski mali gedora set

- Kožne moto rukavice sa Aliex

I ostale gluposti neinteresantne za moto forum.

Monitor ispravan ne koriscen godinama, ide vga kabli uz njega 2.500 din.

Elektricna masina ispravna, stajala 20 god, 3.500 din

Migavci su prakticno novi, ne korisceni, kupljeni kao beli, i ja sam samo poklopce promenio. Stavio meni bele, a moje zute vratio tu.. Cena je na KP paprena. Traze po 2.500 za komad. Ja sam na KP stavio 3.000 par, a ovde cu ih dati sva 4 za 3.000 din

Kineski gedora set je 700din. Sta znam. Nov je, kvalitet upitan, ali zavrsava amaterima pos'o. Imam vise komada. Ako neko hoce vise komada, moze na 600din.

Kozne moto rukavice mi zadale najvise muka. Dva puta porucujem i oba puta promasujem velicinu, a solidnog su kvaliteta i svidjaju mi se. Tu su mi zivci otisli u max. Manje ostavio zeni a vece prodajem. XXL velicina. Na oglasu su 3.000, ovde za 2.500 din

Da ne bih kacio slike ovde, postavicu link sa jednog od oglasa i vi kliknite na "svi oglasi" i videcete sta je sve dostupno.

Molim, ako neko nekome odgovara, da me kontaktira prvo ovde, jer su cene ovde manje nego na KP, pa da ne dodje do zabune. Sve mogu da posaljem o vasem trosku. Vama sa foruma mogu i dodatno da slikam. 

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Migavci za Kawasaki   Cena je za par. Na stanju dva para. Za oba para popust.       Odgovaraju za:   For KAWASAKI NINJA...

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Rukavice su potpuno nove, XXL velicina.   Meni je šaka širine 9cm i od početka dlana do srednjeg prsta 18cm i velike...

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Set gedora sadrži:   - 16 milimetarskih gedora, veličine od 4-17mm - Ručica 3/8 sa mehanizmom. - 14 colovnih...

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1645 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Imam jos par ovih setova gedora, i dodatak za vizir - deflektor

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja