Nenad2223 0 Napisano Subota u 12:51 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Da li se može pronaći DB killer za Sprint Princ 125? Ako neko zna gde može da se nabavi, neka piše. Takođe, da li može da se ugradi DB killer sa nekog drugog motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8889 Napisano Subota u 13:27 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su ti fabrički auspusi,mrka kapa.On u auspuhu ima pregrade,koje vremenom izgore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad2223 0 Napisano Subota u 13:27 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 4. 2025. at 13:27, Žaksi je napisao: Ako su ti fabrički auspusi,mrka kapa.On u auspuhu ima pregrade,koje vremenom izgore. Raširi Posalji mi kontakt da ti pustim snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8889 Napisano Subota u 13:32 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš razloga da mi puštaš snimak.Imao sam Princa,i lično,meni se sviđao zvuk koji je imao kada su mu te pregrade izgorele.Jedino što sam radio,skidao auspuhe da istresem ostatke koji su čangrljali.Dobija dublji zvuk,bilo kojim dodavanjem restriktora ćeš ga samo ugušiti(mislim na snagu i brzinu).Jedino ako nisu odozdole progoreli,tu samo varenje ili ugradnja drugih auspuha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad2223 0 Napisano Subota u 13:41 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 4. 2025. at 13:32, Žaksi je napisao: Nemaš razloga da mi puštaš snimak.Imao sam Princa,i lično,meni se sviđao zvuk koji je imao kada su mu te pregrade izgorele.Jedino što sam radio,skidao auspuhe da istresem ostatke koji su čangrljali.Dobija dublji zvuk,bilo kojim dodavanjem restriktora ćeš ga samo ugušiti(mislim na snagu i brzinu).Jedino ako nisu odozdole progoreli,tu samo varenje ili ugradnja drugih auspuha. Raširi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad2223 0 Napisano Subota u 13:41 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 4. 2025. at 13:41, Nenad2223 je napisao: Raširi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...