MostarRPM 24 Napisano April 24 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan U planu je da se uradi decat ili zamjena komplet grana na Z1000SX 2017, uz trenutne Leo Vince auspuhe. Znači otvoren komplet. Da li je neko već radio? Pitanje je kako se ponaša Z a i generalno motori sa Euro 4 normama kada se potpuno otvore. Hoće li se smjesa biti previše rijetla, izbacuje li greške..? Da li raditi remap? Trenutno je izbor ljudi koji to rade na nivou balkana vrlo slab, a pogotovo onih koji rade na valjcima. Prije sam imao slučaj sa Z1000 2011 koji je imao decat cijev i otvorene topove, radio je odlično bez ikakvih intervencija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5680 Napisano April 24 Ne silazi, 4990 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima pripremljene otvore za lambda sonde, trebalo bi da motor solidno ispegla mapu sam, s tim što je uvek bolje ako imaš mapu za zaj izudvni sistem koji si kupio. Dobra stvar kod EURO4 je što nisu toliko ugušeni kao EURO5 i EURO5+ samim tim promena izduva nije toliko komplikovana što se mape tiče. Znači, ako ima već prosto za lambda sonde, samo se prebace i povežu i ako je izduv baš za taj model, ne bi trebalo da izbaci bilo kakvu grešku ili da ima posledice. Ako imaš mapu da ubaciš, to je onda bez greške. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5343 Napisano April 24 Nemanja Stojanović, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hajde sad preporuke gde uraditi decat? Stiže mi drugi ECU od Ujke koji je sa mapom za granu bez katalizatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 24 Napisano April 24 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ima više verzija, Akrapovič, Arrow, Black Widow.. Svaka ima navoj za lambda sondu. Tražio sam po iskustva po SX forumu, Arrow preskočio zbog prevelikog prečnika, navodno motor dosta gubi na srednjim obrtajima a dobije na visokim zbog velikog prečnika cijevi, što mene ne zanima, ne gonjam konjske snage. Ostaje Akrapovič i Black Widow koji se ovdje ne kupuje previše, navodno Engleska firma ali 99% sam siguran da je kineska proizvodnja, ljudi imaju solidna iskustva, cijena naspram Akrapa je sitnica. I naravno kao treća opcija samo decat cijev sa fabričkim granama. To sam radio na prošlom. Ne bježim od remapa (mada mi ne bi bilo krivo da ostavim par stotina e za gorivo ) ali zato bježim od naših podrum tjunera s internet mapama. Zato bi radije da ne radim ako ne moram, ili da neko uradi kako spada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 24 Napisano April 24 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Skittles said: Hajde sad preporuke gde uraditi decat? Stiže mi drugi ECU od Ujke koji je sa mapom za granu bez katalizatora Dominator decat cijev i malo dobre volje, ja sam prošli sam uradio. Cijev je bila dobra, s obzirom da je dupli auspuh, tačno urađena, prešao sam dosta s njom, bila je ko nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...