Mr. No 599 Napisano April 22 XXX, 488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde bih mogao da nadjem ove male boce za plin? Kupovao u Dechatlonu ali već godinu dana ih nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 176 Napisano April 22 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Bile su u metrou ...neznam dali ih sada ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 402 Napisano April 22 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Има их и на кп, можда и у интерспорту ако се нису угасилиSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5789 Napisano April 22 Nemanja Stojanović, 1652 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CRF1000L Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije hitno do jula kad idem... U Grčkoj sam ih uzimao ima u svakoj radnjici, i to je ravno duplo jeftinije nego u našem dekatlonu, velika boca 6-7€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8826 Napisano April 22 Solo Rider, 3290 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Campingaz plinska boca CV 300, CV 470 plus i CV 470 plus All - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Campingaz plinska boca CV 300 plus Karakteristike: • Za upotrebu sa Campingaz® Easy Clic® PLUS i Easy Clic® aparatima• Sastav: propan 20%, butan 80%• Sadrži 240g... Evo na KP.....zovi pitaj ....a možda si već ovo i video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 599 Napisano April 22 XXX, 488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Nisam video taj link na KP - zvaću ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1467 Napisano Maj 18 (promenjeno) Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Mr. No Malo kasnim, jebe nas dekatlon sa cv bocama samo tako. https://gasko.rs/collections/plinske-boce/products/plinske-boce-kartuse-500gr-sa-ventilom-atestirane Promenio Maj 18 član Zille-nbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Maj 18 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1385 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel koristio neko ove rešoe.Potreban mi je za čamac, koliko je to sigurno zbog visokih temperatura držati u čamcu? Uzeo sam nešto na 12v 150w ali mu treba 20min da prokuva 500ml vode. Kamperski rešo za kamiondzije, planinare - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Prenosivi plinski rešo u koferu - kamperski i adapter. Idealna stvar za ljude u pokretu: vozace kamiona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1467 Napisano Maj 19 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam rostilj, campingaz koristim na camcu, ali nemam mudasca da drzim bocice na camcu. Sto se jacine tice, ovaj moj rostilj je 2000w i moram reci da je malo slabiji. Prilicno dugo se pece meso. Za przenje jaja je ok, za kafu je ok, ali realno malo slabiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8826 Napisano Maj 19 Solo Rider, 3290 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ovo za jačinu ...ali mi smo lepo pekli meso na "pijaca style" plinu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1467 Napisano Maj 19 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja lepo pecem, ali za moj pojam sporo. Prokuvavanje vode je ok, przenje jaja takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8826 Napisano Maj 19 (promenjeno) Solo Rider, 3290 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Zille-nbg je napisao: I ja lepo pecem, ali za moj pojam sporo. Prokuvavanje vode je ok, przenje jaja takodje. Pa 'de se žuriš....nije to "fast food" nego camping opuštenija....barem tako ja to doživljavam....meni je doživljaj ta zajebancija više nego sama hrana....često nisam ni gladan Promenio Maj 19 član BaneVuk58 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1467 Napisano Maj 19 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, znas kako, vezemo 2-3 camca, svi pecamo, samo ja jos i pecem rostilj Zapravo ne volim da pecem meso na slaboj vatri, mora da bude malo jaca vatra (jaca u odnosu na ovo sto ovaj moj rostilj pruza). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 599 Napisano Maj 19 XXX, 488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 5/18/2025 at 5:03 AM, Zille-nbg said: @Mr. No Malo kasnim, jebe nas dekatlon sa cv bocama samo tako. https://gasko.rs/collections/plinske-boce/products/plinske-boce-kartuse-500gr-sa-ventilom-atestirane Meni treba onaj klik sistem za roštilj koji imam. Rekao bih da ove boce to nemaju. Inače u toj radnji sam kupio za čamac kompozitnu plinsku bocu i oduševljen sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 599 Napisano Maj 19 (promenjeno) XXX, 488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Inače mali update - našao sam na KP lika od koga sam uzeo te boce koje mi trebaju ali 99% su boce punjene a ne originalne fabričke (mada on tvrdi da su fabrički punjene). Za ovu sezonu ok ali ću za sledeću nabaviti negde napolju nove boce. Što se držanja boca na čamcu tiče, meni stoji jedna kompozitna za plinski šporet i par tih malih Campingaz za roštilj. Doduše imam veliki čamac sa kabinom pa boce niti stoje na suncu niti je temperatura previsoka leti da bih se plašio da se nešto desi. Više me plaši da te boce držim u kolima leti. A ako ih ostavim kod kuće ništa od roštilja Promenio Maj 19 član Mr. No Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1467 Napisano Maj 19 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da da, boce na klik sa nepovratnim ventilom. Mozda slika nije prava, ali imaju. Slikacu ovih dana kada budem prolazio pored njih. Lako je vama sa kabinasima, vi dole mozete i pivo da hladite, mi sa plasticnim sikljama ne smemo da drzimo plinske boce u boksu dubine 50cm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1959 Napisano Maj 19 Drug član, 1490 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Drži plinske boce u meredovuSent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Maj 19 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1385 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam malu kabinu dole i realno mi treba samo za kafu da ne moram da se vezujem i plivam 100m do plaže na kafu. Ali me brine da ne bude neko curenje ili pucanje kao kod onih malih kineskih gde oni ventili nisu bas pouzdani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1467 Napisano Maj 19 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vecina kabinasa ima regulare plinsku bocu. Rizik je kao u kucnim uslovima. Do sada nisam cuo da je neko imao problema sa pucanjem. Sto se curenja tice, imas za male pare da uzmes senzore ako bas hoces da budes siguran. Mada realno, zavrnes bocu kada ne koristis, mislim da je to dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8826 Napisano Maj 19 Solo Rider, 3290 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovaj baš imao baš tu campingaz bocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 402 Napisano Maj 19 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ау јбт овај један је одлетео а за остале ко зна дал су преживели. Ја сам био у Бечу кад је у једном стану експлодирала боца за плин, пола стана је разнела, избила је зид од терасе оно је било страшно. Један момак из моје основне је исто погинуо од боце за плин. Чини ми се да се пре нисам толико плашио тих ствари али што сам старији то ми је све већи зент, чак и од тих малих Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 599 Napisano Maj 19 XXX, 488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, BaneVuk58 said: Mislim da je ovaj baš imao baš tu campingaz bocu Ovo je benzin eksplodirao.... nije uključio blower pre paljenja motora. Nije ovo neuobičajeno ni malo. Svaki veci čamac sa benzinskim unutrašnjim motorom ima taj motor (ventilator) koji izbacuje vazduh iz motornog prostora pre startovanja kako ne bi došlo do pravljenja eksplozivne smeše isparenja benzina i na kraju bas ovoga sa snimka. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...