Jump to content

Moto Zajednica

H7 Led 2x30w 6000k

Recommended Posts

• V-Twin torque, 885 postova
  • Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100

Prodajem sijalice iz naslova, kupio ih za svoj motor ali sam skontao da mi trebaju 55w a ne 30w zato ih i prodajem, odlicnog su kvaliteta po preporuci sam ih uzeo stvarno svetle fenomenalno, probao sam ih da bih znao da li su ispravne pre prodaje i ako su nove.

cena je koliko su i mene izasle, 20e.

IMG-6160.jpg

0616003324 - Nikola.

Najbolje me kontaktirati na viber/whatsup.

Promenio član Nile.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Evo i slike sa testa od malopre iz garaze, svetlosni snop je sigurno duplo bolji od fabrickih halogenih 2x55w, a i naravno izgleda isto toliko lepse motor sa led svetlima..

IMG-6243.jpg

• Sviđa mi se 1

• BJB Maxi Scooter Club, 2117 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Не би да ти кварим оглас, да ли си сигуран да ти требају 55вати сијалице? Поента лед осветљења је да смањи потрошњу/ потрошача јер даје исти ефекат осветљења са мањом снагом.

Ја већ 5 година имам на свом моторину ледове од 30 или 35 вати а фабрика каже 55.

Promenio član bracabgd
Словне грешке
  • Sviđa mi se 2

On 15. 4. 2025. at 10:54, bracabgd je napisao:

Не би да ти кварим оглас, да ли си сигуран да ти требају 55вати сијалице? Поента лед осветљења је да смањи потрошњу/ потрошача јер даје исти ефекат осветљења са мањом снагом.

Ја већ 5 година имам на свом моторину ледове од 30 или 35 вати а фабрика каже 55.

Raširi  

Taman posla svaki savet dobro dodje, i ja sam do sada to isto radio ali su mi rekli da zbog vece kolicine struje koju motor fabricki pravi za 55w sijalice sada imam viska u totalu 50w ukupno i da zbog toga regler mora da radi 'jace' i da se greje vise zbog toga pa ne bih da mi strada..

• Hvala 1
  • Zbunjen 2

• BJB Maxi Scooter Club, 2117 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Па додај нешто, грејаче ручица,ове разне цица-боце и гојзнице које се трпају сад од досаде а могу да троше струју :neznam:

• Zbunjen 1

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS
  On 15. 4. 2025. at 12:11, Nile. je napisao:

Taman posla svaki savet dobro dodje, i ja sam do sada to isto radio ali su mi rekli da zbog vece kolicine struje koju motor fabricki pravi za 55w sijalice sada imam viska u totalu 50w ukupno i da zbog toga regler mora da radi 'jace' i da se greje vise zbog toga pa ne bih da mi strada..

Raširi  

Ovo moram da iskomentarisem! Ti sto su ti to rekli nisu u pravu, iza odredjene tvrdnje mora da stoji objasnjenje za istu, pa stoga cu probati da objasnim na najjednostavniji nacin.  Regler je ispravljac i DC/DC pretvarac u jednom "uredjaju". Regler će "raditi jače" i više će se grejati ako i samo ako na svom izlazu ima veće opterećenje-veću potrosnju. Regleri se deklarisu sa izlaznom snagom! Sto je jaci regler to znaci da moze da da vecu izlaznu struju, jer napon mora da bude konstantan . Otkaci sve potrosace i videces da ce regler manje da se greje, zakaci previse potrosaca koji vuku vise struje, pregorece ti regler! 😉 

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

Mislim da je kod motocikla malo drugačiji slučaj (ako sam u zabludi neka me neko ispravi)-namotaji daju deklarisanu struju ( vatažu- W) potrošaći troše , regeler pegla izlaz iz namotaja-i šalje ka akumulatoru i potrošačima, Sav višak proizvedene struje (jer nije ako alternator na vozilu pa može da isključi kotvu) regler negde mora da preusmeri (ide na masu "kratkospojno") pa se zato i više greje. Mislim da će @Arakis, @Joska ili @Zika56 to bolje da objasne...

On 18. 4. 2025. at 8:19, zodini je napisao:

Mislim da je kod motocikla malo drugačiji slučaj (ako sam u zabludi neka me neko ispravi)-namotaji daju deklarisanu struju ( vatažu- W) potrošaći troše , regeler pegla izlaz iz namotaja-i šalje ka akumulatoru i potrošačima, Sav višak proizvedene struje (jer nije ako alternator na vozilu pa može da isključi kotvu) regler negde mora da preusmeri (ide na masu "kratkospojno") pa se zato i više greje. Mislim da će @Arakis, @Joska ili @Zika56 to bolje da objasne...

Raširi  

E upravo to, to je meni i receno od par ljudi, da je jedina losa stvar sa tim viskom sto se regler malo vise greje i moze da se pregreje i crkne, ali i ne mora da znaci, ali zasto rizikovati ako ne mora.. 🙂

Promenio član Nile.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja