lex 17 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno za dvoje a treba mi jedno za jednog(u bilo kakvom stanju shto jeftinije trebaju mi oni nosaci sa oprugom) a trebaju mi jos neke sitnice zadnji gepek i retrovizor..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Kako izgleda taj gepek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan gepek izgleda ovako ima izgleda dva tipa dole ce bolje vidi kad bi nasao i krestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam neto slicno ovom gornjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan slikaj pa da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanimaju samo gume za sedišta, imam ramove ali gume izgorele na suncu pa se pocepale. Takođe me zanimaju bočne gume-štitnici za rezervoar, pa da zavrsim legendarnu restauraciju od maja 2006. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Te gume za sedista valjda pravi neko kod nas ali su skupe 40-50 evra komad Nemoj da mi verujes,samo sam nacuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Probao je neko da ih pravi u Novoj Pazovi sa originalnim Pretis kalupima, ali za sada nije zadovoljan kvalitetom. Racunao je da ih prodaje po oko 40 evra. Inace kod NSU-Motzke-a ih ima od 30 i nesto do 70 i nesto evra. Ako neko moze da ti donese super, i ja se prijavljujem. Moze i da se naruci i stigne ovde (provereno), samo onda ispadne mnogo skupo; 28 evra postarina plus carina i nas PDV .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gume narucio iz NSU-Motzke, dogovorio se da mi posalju u dve odvojene koverte svaku gumu za sebe.Tako sam izbegao plaćanje carine i pdv-a, posto je cena svake koverte bila ispod 20 eura. Stiglo mi za 5 dana, i ukupno me sa postarinom iz Nemacke izaslo 38 eura. Znaci to je sigurno proverena varijanta, jer sam to odradio pre 3 meseca. Jedino sto moras imati karticu za plaćanje internetom , ali to mozes odraditi u skoro svakoj banci.Inace bas je lep ovaj Pretis na slici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je onda najbolja varijanta. Pre 5-6 godina na motoskupu sam pricao sa jednim zajecarcem i on je njegove kupio u Bugarskoj u Vidinu.Cena je bila nesto sitno tipa 25 maraka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan E da , ovo sto sam napisao odnosi se na gume koje se nalaze na rezervoaru, da ne bude zabune. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je onda najbolja varijanta. Pre 5-6 godina na motoskupu sam pricao sa jednim zajecarcem i on je njegove kupio u Bugarskoj u Vidinu.Cena je bila nesto sitno tipa 25 maraka. Izvinjavam se zbog zabune, znaci mislim na gume na rezervoaru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ramove za sedishte vozacev je polos( fali mu opruga ili dve i solja) suvozacevo je kompletno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 11, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da i ja imam jedan gepek ko onaj na gornjoj slici. Dosta je zardjao, al nije truo. Cak mi se cini da je nesto i pojacavan. Videcu sutra da ga slikam pa cu postaviti slike ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 18, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo, slikao sam pa pogledaj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...