zivchany 74 Napisano April 1, 2025 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kome trebaju rucice kocnice i kvacila , bile na FZ1 2008 godiste. 0641100740 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 74 Napisano April 1, 2025 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisane rucice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 74 Napisano April 1, 2025 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kvacilo otislo , ostala rucica kocnice 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 74 Napisano April 25, 2025 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rucica kocnice i dalje dostupna kome treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1164 Napisano Avgust 21, 2025 Zainteresovan, 480 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam temu na forumu koja se prosto zove Poklanjam...i evo je. Predlazem da se ova tema ozivi i da sve sto neko ima da pokloni se ovde postavlja...da nebi bilo stotine "poklanjam ovo-ono " tema. Ja sam porucivao nesto sa Temua i stigli su mi tegici koje ne znam ni da sam porucio niti mi trebaju. Verovatno sam kliknuo negde nesto,a i nebitno...elem ako trebaju nekom poklonio bih... 10 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...