heavypred 0 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dakle: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=2563&catid=13&Itemid=62 moze zamena za nesto ozbiljnije uz moju doplatu. ;D Mob 064 172 99 46 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sto si stavio moj link? link od mog motora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1900 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 2871 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mojih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pa stavio je link iz naloga za njegov oglas i kad kliknemo na njega svakom izadje svoj oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heavypred 0 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljeno, izvinjavam se zbog greske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heavypred 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, promenio ulje, stavio nov akumulator, jos malo pa toplo vreme, treba da se vozi. Zovite da se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heavypred 0 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko spreman na zamenu uz moju doplatu, tu je telefon, javite mi se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je vrh za grad, jos i 16ice!!! koliko trosi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heavypred 0 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, uhvacen na delu! ;D ;D ;D Trosi ne vise od 3, maljormente 2.5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heavypred 0 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena, nove D-style rolnice, nova farba na auspuhu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...