gixxer 388 Napisano Ponedeljak u 16:47 (promenjeno) Zainteresovan, 192 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam prekinuo tradiciju posedovanja Kawe Z1000SX-a, i pridruzio se Svapskoj sekti , prodajem sve sto sam godinama kupovao za Каwu i modifikovao, isprobavao, еxperimentisao, a sada mi sve ovo nije potrebno.Stavljam spisak svih delova sa cenama, pa ako nekoga interesuje bilo sta od svega , neka me kontaktira ovde ili PP,ili na 063-177-05-08 pa saljem slike na Viber Kawasaki Z1000SX : -Originalni Kawasaki bocni koferi ,poklopac i ukrasna lajsnica u zelenoj boji - 500 Eu -Set za modele 2011-2016 potreban da bi se stavili originalni Kawasaki bocni koferi : suvozacki rukohvati od novijeg modela na koje se kace koferi , donja plastika repa sa otvorima potrebnim zа ugradnju suvozackih rukohvata i gume prihvata kofera koje se navlace na nosace suvozackih nogostupa.Ceo set -100 Eu -Zadnji amortizer od novijeg modela sa mogucnosti podesavanja na dugme + nosac zadnjeg nogostupa na koji se montira podesavajuci mehanizam -140 Eu -Power Comander PC V, tipski za Z1000i Z1000SX ,komplet instalacija dzek na dzek,uputstvo za montazu,CD sa mapama,kriva snage pre i posle ugradnje -140 Eu -Fabricki providan plexi - 30 Eu, i 2 kom.zatamnjenih touring - 40 eu komad -Komplet injektor red ,sve sa diznama,klapnama,TP senzorom ,sajlicom za podesavanja ler gasa -140 Eu -ABM Superbike korman sa konzolama tipskim za Z1000SX ,vislji i siri od fabrickog, 76 cm sirok , -140 Eu -Podizaci kormana -Rajzeri NOVO 40 Eu par -Grejaci rukohvata podesavanje palcom leve ruke i sa Led indikatorom kao novi -40 Eu -Stitnici saka tipski za Z1000SX sa svim potrebnim za montazu i uputstvom -50 Eu -Kuplung dekla -50 Eu -Stop lampa belo staklo kao nova -50 Eu -Prednji migavci blago zatamnjeni 1 par 50 Eu i 1 kom nov providno staklo desni 25 Eu -Retrovizori sklapajuci od novijeg modela 3 kom. kao novi -30 Eu komad -CNC rucice kocnice i kvacila crne ,nisu China -40 Eu par -Nosaci suvozackih nogostupa levi i desni -60 Eu par -Zastitni lim auspuha fabricki sa desne strane 20 Eu -Sklopivi nosac reg.tablice sa Led migavcima i Led svetlom za tablicu -30 Eu -Univerzalni PVC tempomat na rucku gasa -1000 dinara -NOV fazni lanac Borg Warner Morse made in Japan .Pase na mnoge modele Kawasakija ,u originalnom pakovanju - 110 Eu Svaki deo je neostecen,mogu da saljem o Vasem trosku ili da se licno preuzme Promenio juče u 09:40 član gixxer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...