Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Z1000SX sve sto se godinama skupilo : bocni koferi,zad.amortizer,Power Comander,razni viziri,grejaci rukohvata,CNC rucice,stitnici saka,stop lampa,migavci,Abm superbike korman sa konzolama,.......

Recommended Posts

• Zainteresovan, 192 postova
  • Motocikl: Z1000SX

Posto sam prekinuo tradiciju posedovanja Kawe  Z1000SX-a, i pridruzio se Svapskoj sekti  😬, prodajem sve sto sam godinama kupovao za  Каwu i modifikovao, isprobavao, еxperimentisao, a sada mi sve ovo nije potrebno.Stavljam  spisak svih delova sa cenama, pa ako nekoga interesuje bilo sta od svega , neka me kontaktira ovde ili PP,ili na 063-177-05-08 pa saljem slike na Viber 
Kawasaki Z1000SX :
-Originalni Kawasaki  bocni koferi ,poklopac i ukrasna lajsnica  u zelenoj boji  - 500 Eu 
-Set za modele 2011-2016  potreban  da bi  se stavili  originalni Kawasaki  bocni koferi : suvozacki rukohvati   od novijeg modela na koje se kace koferi , donja  plastika repa sa otvorima potrebnim  zа ugradnju  suvozackih rukohvata i gume prihvata kofera koje se navlace na nosace suvozackih nogostupa.Ceo set -100 Eu
-Zadnji amortizer od novijeg modela sa mogucnosti podesavanja na dugme + nosac zadnjeg nogostupa na koji se montira podesavajuci mehanizam -140 Eu 
-Power Comander PC V, tipski za Z1000i Z1000SX ,komplet instalacija dzek na dzek,uputstvo za montazu,CD sa mapama,kriva snage pre i posle ugradnje -140 Eu
-Fabricki providan plexi - 30 Eu, i 2 kom.zatamnjenih touring - 40 eu komad
-Komplet injektor red ,sve sa diznama,klapnama,TP senzorom ,sajlicom za podesavanja ler gasa -140 Eu
-ABM Superbike korman sa konzolama tipskim za Z1000SX ,vislji i siri od fabrickog, 76 cm sirok , -140 Eu 
-Podizaci kormana -Rajzeri NOVO 40 Eu par 
-Grejaci rukohvata podesavanje palcom leve ruke i sa Led indikatorom kao novi -40 Eu
-Stitnici saka tipski za Z1000SX sa svim potrebnim za montazu i uputstvom -50 Eu
-Kuplung dekla -50 Eu
-Stop lampa belo staklo kao nova -50 Eu
-Prednji migavci blago zatamnjeni 1 par 50 Eu i 1 kom nov providno staklo desni 25 Eu 
-Retrovizori sklapajuci od novijeg modela 3 kom. kao novi -30 Eu komad
-CNC rucice kocnice i kvacila crne ,nisu China -40 Eu par
-Nosaci suvozackih nogostupa levi i desni -60 Eu par 
-Zastitni lim auspuha fabricki sa desne strane 20 Eu 
-Sklopivi nosac reg.tablice sa Led migavcima i Led svetlom za tablicu -30 Eu 
-Univerzalni PVC  tempomat na rucku gasa -1000 dinara  
-NOV fazni lanac Borg Warner Morse made in Japan .Pase na mnoge modele Kawasakija ,u originalnom pakovanju - 110 Eu 
Svaki deo je neostecen,mogu da saljem o Vasem trosku ili da se licno preuzme  

Promenio član gixxer

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja