makikt 3369 Napisano Mart 21 Zainteresovan, 741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi sam da iznajmim garažu u Beogradu. Samo me garaža interesuje, garažno mesto ne. Najviše bi mi odgovaralo Kanarevo brdo, Rakovica, Miljakovac, Banjica pa dalje. Dolaze u obzir sve lokacije. Važno je da garaža bude pristojna, bezbedna i sa korektnom cenom Ako neko ima da ponudi ili zna nekoga ili vidi negde oglas, javite. Hvala , pozdrav Maja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3369 Napisano Mart 27 Zainteresovan, 741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Još uvek tražim Ponuda u ovom delu grada koji sam navela je slaba, praktično nikakva, pa širim krug potrage da kažemo na pravac od Novog Beograda do Rakovice. Ali i drugi delovi Beograda nisu isključeni. Pa ponudite ako nešto imate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13437 Napisano Mart 28 Drug član, 1363 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, makikt je napisao: Aktuelno. Još uvek tražim Ponuda u ovom delu grada koji sam navela je slaba, praktično nikakva, pa širim krug potrage da kažemo na pravac od Novog Beograda do Rakovice. Ali i drugi delovi Beograda nisu isključeni. Pa ponudite ako nešto imate doći ćeš ti Majo do Mitrovice 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...