estel 767 Napisano Subota u 16:32 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Oglasavam svoj motor na prodaju. Motor je presao ~5500km, kupljen u Autoprometu krajem avgusta prosle godine, a registrovan je do 29.08. ove godine. U garanciji je jos 3 i po godine. Imao sam problem sa semeringom vodene pumpe sto je resio ovlasceni servis tako sto je zamenio istu novom. Sada nema nikakvih problema sa motorom i isti se vozi svakodnevno. Medjutim ja zelim da kupim novu Hayabusu pa samim tim to i navodim kao razlog prodaje. Probao sam avanturu klasu motora i iako nemam nista protiv nje, najradije bih se vratio na sport touring klasu jer mi to najvise odgovara. Ako zelite vise informacija o problemu koji sam imao, mozete ih pronaci u zvanicnoj temi motora na forumu. Cena motora na sajtu polovnih automobila je 5500 evra, dok je za forum 5300. Uz motor poklanjam Shadov SH44 kofer u koji staju dve fullface kacige, lidl ceradu i stender za motor za zadnji tocak. Bilo kakvo pitanje, izvol'te. Ljubomir 060 60 61 193 9 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18405 Napisano Subota u 16:35 Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna kupovina Hayabuse! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 767 Napisano Subota u 18:36 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate! Evo jos koja slika uslikana danas. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1690 Napisano Subota u 19:20 Drug član, 1052 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Super cena. Morao bih na kredu. Al bih prvo morao da prodam bandzu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 767 Napisano juče u 04:21 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jasno sve Dejane. Javljam ti se u nedelju ujutru u normalnije vreme pa mogu pred odlazak u NS navratiti do tebe da pogledas i probas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18424 Napisano pre 21 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2486 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Ljubomire, mudra odluka, ali nemoj jos da lomis preko kolena, barem dok ne probas 14-icu, kazem ti iz licnog iskustva, kao vlasnik prve i druge gen Buse, trecu sam samo vozio i mogu ti reci da sam se iskreno razocarao, prva je najbrza (nelimitirana) druga je po meni najbrutalnija i najeksplozivnija a treca totalno nezanimljiva ...svakako ih 14-ica sve pojede za dorucak ... Srecna prodaja 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2507 Napisano pre 21 sati Andragog, 5072 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bitan je ručak a doručak nije 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18424 Napisano pre 21 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2486 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, srbac je napisao: Bitan je ručak a doručak nije E prc, dorucak je najbitniji obrok dana... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18405 Napisano pre 21 sati Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Busa ima lepsi kokpit 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 767 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja lomio tri puta koleno i jos nisam naucio 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18424 Napisano pre 19 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2486 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: Busa ima lepsi kokpit ...i nista vise ... Ali i to je diskutabilno, ukusi su razliciti, ja volim minimalizam, ne da previse sljasti i vristi ...al je ok kokpit skroz, volim sto su zadrzali analogne satove 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 767 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Motor otisao. 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...