aldinvilić 2 Napisano Mart 8 U prolazu, 28 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam veliko sranje zbog Malossi remena stavio sam ga nije bio dobar skino remen ona remenica prva koja se skida nece da se skine jer za nju zapinju zubi od radilice da li postoji sansa da se to nekako popravi npr da se fleksom isjece remenica i da se pobruse zubci na radili ili mu ipak nema spasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3164 Napisano Mart 9 8-bit, 1920 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke slike, ovako je teško zamisliti šta te muči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aldinvilić 2 Napisano Mart 17 U prolazu, 28 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Uspio sam skinut poslije mnogo patnje i mnogo kuckanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...