Markone88 5010 Napisano Mart 4 (promenjeno) Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Moja sestra prodaje, nema kad da slika pored troje dece hahahaha Stanje je perfektno, korišćeno za slikanje par dečijih rodjendana i pravljenje par bebi foto albuma Za kolege sa foruma cena za komplet sva 3 objektiva i telo je 800e Kontakt na moj broj 0629211582 Preuzimanje u Zemunu Slike i pojedinačne cene su u oglasu ispod Nikon D600 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Nikon D600 24000 okidaja - telo 400e Objektiv Nikon 35mm -250eObjektiv Nikon 50mm - 120eObjektiv Nikon... Promenio Mart 4 član Markone88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Mart 11 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Dodate nove slike u oglas Prodat objektiv 35mm Telo i 2 objektiva za kolege sa foruma 500 evra. Stanje besprekorno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 3422 Napisano Mart 11 Drug član, 764 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetan aparat, iako je Nikon. I cena kompleta je skroz korektna! Srećnu prodaju želim! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Mart 17 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Po ceni od 500e za kolege sa foruma dajem i stativ, kao i 2 memorijske kartice. Napominjem, aparat je u savrsenom stanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10073 Napisano Mart 17 4_tocka_i_karoserija, 2080 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ti mi baš skačeš po živcima Prvo ona xsara, sad ovo... A da pazarim, ubila bi me žena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Mart 17 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, zaludan said: Ti mi baš skačeš po živcima Prvo ona xsara, sad ovo... A da pazarim, ubila bi me žena Razumem te 100%, ja hteo da uzmem, pa me moja zena podsetila sa sam imao dslr (kupio bio nov u com trade) i za 3 godine napravio 1450 okidanja... nigde ga nisam nosio... ja sam covek minimalista ahahahah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Mart 17 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Prodato 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...