Darko Mihajlovic 7519 Napisano Jul 2 Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Navlacili smo kisno...do jedno 16,17h je ok , posle krecu kise... Na gavia passu nam je bila kisa, ne jaka , ali je padala... Ali smo zato bili sami na celom passu. Stelvio sunce... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3063 Napisano Jul 2 ODUSTO OD DIJETE, 2837 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da uživate u vožnji, želim vam lepo vreme. Ako bog da eto mene u septembru da testiram novog ljubimca. Dolomiti stižemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7519 Napisano Jul 3 Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ZEMZEM je napisao: Drago mi je da uživate u vožnji, želim vam lepo vreme. Ako bog da eto mene u septembru da testiram novog ljubimca. Dolomiti stižemo Ajdeeeee... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 700 Napisano Jul 4 Drug član, 711 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.3.2025. at 8:30, Mr_Wolf je napisao: Potencijalno korisna informacija oko goriva. Juče sam sasvim slučajno naišao u Bolzanu na pumpu gde se gorivo sipa "normalno" kao kod nas. Na točionim mestima 5 i 6 sigurno, zato što nema automat za plaćanje karticama, a možda i na ostalim mestima može. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★☆ · Tankstelle Obicno na pumpi gde radnik sıpa gorivo , ako pogledate malo bolje u cenovnik , gorivo je skuplje i do 0,20-0,25centi po litru Zato vecina sipa tamo gde pise SELF 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2705 Napisano Jul 4 (promenjeno) Drug član, 931 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Često je tako ali ne uvek. Ovde nije to slučaj, ista je cena, a svakako sipaš sam, samo plaćaš unutra nakon sipanja. Promenio Jul 4 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7519 Napisano Jul 6 Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Posle svega , kad podvucem crtu ... Pordoi pass je bas dobar Gavia pass je za voznju - brukica lagana... Iz ove voznje sam naucio nesto novo: - ko je u fazonu ovakvog vozikanja, trebalo bi imati neki gopro, neku 360 kameru , nesto...jednostavno, sledece godine jedino sto imas su secanja i te slike i klipovi - koliko god da je vrucina , trebalo bi voziti sa rukavicama , jer sam sad , sake crne od sunca , pa ruke do ramena svetlije , pa ramena bela, dakle dundjer - dundjer I tako, svasta nesto .. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2681 Napisano Jul 6 Andragog, 5251 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Bauštela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2065 Napisano Jul 7 Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Mendel si vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7519 Napisano Jul 7 Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Gajo Sevojno je napisao: Mendel si vozio? jesmo.. to je nesto blizu pre Bolcana...jesam , ok je od ovih planiranih , nismo vozili Giau pass , za koji sam cuo da je isto prelep , a preskocili smo ga , jer je sa Stelvia , kad krenes da se spustas do Bormia dole , zatvoren put , pa smo presli u CH i vozili tamo , produzilo nam je to jedno 2,3h ... kad smo dosli do Giau , video sam putokaz ka njemu i pisalo je 20 km... to bi bilo jedno pola sata tamo i pola sata nazad , bas bi okasnili i preskocili smo Sela pass , to je onaj na pentranju za Pordoi , vidim pise Sena 6 km , ali se nesto zaguzvalo na gore , bila neka jurnjava policije , jurili neke sportske aute ... neka zena nam dobacila iz auta da usporimo , kasnije prosla policija sa rotacijom , i mi ono kao , ajmo na Pordoi , tamo je dojajno i da , drugi dan , ne znam iz kog razloga smo omasili jedan pass , ali sam i zaboravio kako se zove... ma vidi , ovo ce se voziti opet za par godina , taman da kompletiramo sve 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...