Zlatko LA 2060 Napisano Utorak u 17:07 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Markone me je zamolio da postavim još slika. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2060 Napisano Utorak u 17:24 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan I to bi bilo to. Izvinjavam se nisu mi bile sve skinute u telefonu. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4923 Napisano Utorak u 17:31 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zlatkane Evo slikao sam sve mane spolja, da bi potencijalni kupci videli šta tačno da očekuju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16309 Napisano Utorak u 18:55 Integrisan, 9383 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to Ok, sitno ništa strasno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4923 Napisano Utorak u 20:51 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prodat kolegi za foruma, u zdravlje ga vozio 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...