zoleprole 65 Napisano pre 8 sati U prolazu, 83 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me samo visina sedišta, ja sam 172 i volim da su mi noge budu oslonjene skroz na zemlji, da li mi odgovaraju ovi motori od Honde, pošto tražim nešto do 500 cm3, i mislim da nema lepše/bolje od ovoga, moje mišljenje, pre bih uzeo X varijantu ali mislim da je on malo višlji, mada X ima dosta manje u ponudi od F varijante. Gledam polovne modele posle 2010g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vicent 5 Napisano pre 3 sati (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas sve podatke na netu. F je 789mm, a X je 833mm. Ja sam visine 176cm i na 785mm sedistu mi nisu oba stopala na podu, ali ovo ne mora nista da znaci. Ja imam kratke noge (mozda krace od tvojih) i dosta zavisi od oblika sedista. Najpametnija varijanta da odes, pogledas, sednes i to je to. Jedino ces tako biti siguran da li ti odgovara. Promenio pre 3 sati član Vicent Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 168 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @zoleprole Imam NX500 i visok sam 180. Stopala mi nisu skroz na zemlji, i zbog širine sedišta, ali i zbog mojih butina. Imam jače butine (da tako kažem ), pa to udaljava stopala od zemlje. Evo ti fotka, ja sam skroz levo 20241103 115926 — Postimages POSTIMG.CC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1419 Napisano pre 1 sat Drug član, 929 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan CB500X pogotovo tog godista bi za tebe trebao biti taman. Stariji cb500x je manji i nizi od ovog novijeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...