Batan57 7 Napisano Februar 22 U prolazu, 0 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Imao sam jednu smesnu situacijuNaime na parkingu su mi maznuli prednje zmigavce sa motora zanima me da li ima neko da proda oba prednja zmigavca za kawasaki zzr 1100 1990god bicu puno zahvalan ako uspem da ih nadjem.Hvala unapred Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18322 Napisano Subota u 21:31 Vozim motor, nisam BAJKER, 2469 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Leptehebo pa jel moguce da smo dotle dosli ... Trazenje ovde ti je nemoguca misija, pokusaj na Aliju, secam se da je bilo davno svakakvih, i zutih i belih i crnih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batan57 7 Napisano Subota u 21:34 U prolazu, 0 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Leptehebo pa jel moguce da smo dotle dosli ... Trazenje ovde ti je nemoguca misija, pokusaj na Aliju, secam se da je bilo davno svakakvih, i zutih i belih i crnih...E pa vidis da jesmo,najgore je sto ne mogu da nadjem nigde u srb da se prodaju samo imaju zadnji prednjih je izgleda neka nestasica Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18322 Napisano Subota u 21:37 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2469 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Batan57 je napisao: E pa vidis da jesmo,najgore je sto ne mogu da nadjem nigde u srb da se prodaju samo imaju zadnji prednjih je izgleda neka nestasica Sent from my SM-A536B using Tapatalk Znam, ja sam imao taj motor i hteo sam crne migavce jer su zuti kao migavac na Fap-u...ubio sam se trazeci i na kraju kupio Motip-ov sprej za zatamljivanje i prefarbao ih...cucnulo mu vrhunski. Nazalost, ti imas drugi problem tj nemas ih .. P.S. Samo da znas, ne odgovaraju ti od ristajlinga kao ni od 600- ke... Promenio Subota u 21:40 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batan57 7 Napisano Subota u 21:51 U prolazu, 0 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ja sam imao taj motor i hteo sam crne migavce jer su zuti kao migavac na Fap-u...ubio sam se trazeci i na kraju kupio Motip-ov sprej za zatamljivanje i prefarbao ih...cucnulo mu vrhunski. Nazalost, ti imas drugi problem tj nemas ih .. P.S. Samo da znas, ne odgovaraju ti od ristajlinga kao ni od 600- ke...Hvala,eto da mi nisi rekao hteo sam da probam sa ristajlinga probacu da narucim sa ebay ili alija puknu cu vise nego sto treba al bolje to nego da ih nemam uopste Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18322 Napisano Utorak u 06:23 Vozim motor, nisam BAJKER, 2469 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da vidis kako izgledaju kada se zatamne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5712 Napisano Utorak u 06:51 (promenjeno) Drug član, 1677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Batan57 I just found this on AliExpress: US $25.55 | Front Turn Signal Light Lens For KAWASAKI ZZR1100 D ZX11 NINJA 1993-2001 ZZR1200 2002-2005 Motorcycle Lamp Housing ZZR 1100 1200 https://a.aliexpress.com/_ExZrbMy I za stariji... I just found this on AliExpress: US $29.30 | Front Turn Signal Light Lens For KAWASAKI ZZR 1100 ZZR1100 C ZX11 NINJA 1990 1991 1992 Motorcycle Accessories Lamp Housing Cover https://a.aliexpress.com/_EQ3BLxK Promenio Utorak u 06:52 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batan57 7 Napisano Utorak u 06:53 U prolazu, 0 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @Batan57 I just found this on AliExpress: US $25.55 | Front Turn Signal Light Lens For KAWASAKI ZZR1100 D ZX11 NINJA 1993-2001 ZZR1200 2002-2005 Motorcycle Lamp Housing ZZR 1100 1200 https://a.aliexpress.com/_ExZrbMy I za stariji... I just found this on AliExpress: US $29.30 | Front Turn Signal Light Lens For KAWASAKI ZZR 1100 ZZR1100 C ZX11 NINJA 1990 1991 1992 Motorcycle Accessories Lamp Housing Cover https://a.aliexpress.com/_EQ3BLxKHvala sad cu ih naruciti Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5712 Napisano Utorak u 06:56 Drug član, 1677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Batan57 je napisao: Hvala sad cu ih naruciti Sent from my SM-A536B using Tapatalk Obrati paznju na godinu , i obrati paznju sta narucujes. Neki prodaju samo poklopce , ne vidim lepo na slici sta su tebi sve skinuli, samo plastiku ili ceo taj kurcic sa sijalicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5712 Napisano Utorak u 06:57 Drug član, 1677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo , ovaj na primer , prodaje ceo deo ( Nisam obracao paznju na godinu .. ) I just found this on AliExpress: US $27.06 | For KAWASAKI ZZR1100C ZZR 1100 C ZX11 1992 Motorcycle Front Turn Signal Light Lens Cover Accessories Smoke Indicator Lamp Cap https://a.aliexpress.com/_EuzTNxS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 94 Napisano Utorak u 07:38 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/svetla-i-signalizacija/prednji-zmigavac-zzr-1100-c-90-92/oglas/177819204?filterId=6107112061 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5712 Napisano Utorak u 07:46 (promenjeno) Drug član, 1677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo !! Ni ne pade mi na pamet da gledam na KP ... Kaze , ne moze da nadje nigde u srb , pa nisam ni gledao ... @Batan57 , evo ga Promenio Utorak u 07:47 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11010 Napisano Utorak u 08:38 Drug član, 1570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan MotoBoban ima na stanju delove koje nemaju ovlašćeni servisi. I to za sve brendove i modele koji su stari i po 30 godina! Svaka čast na poslovnosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5712 Napisano Utorak u 08:49 Drug član, 1677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan To bese onaj u Pancevu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11010 Napisano Utorak u 09:10 Drug član, 1570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, u ul. Svetog Save.... Čovek ima sve!!! @bobanvfr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5712 Napisano Utorak u 09:57 Drug član, 1677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa , pa sad tek povezujem da je on na forumu i da je on stavio link Top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batan57 7 Napisano Utorak u 18:28 U prolazu, 0 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan MotoBoban ima na stanju delove koje nemaju ovlašćeni servisi. I to za sve brendove i modele koji su stari i po 30 godina! Svaka čast na poslovnosti! Hvala definitivno cu pogledatiSent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...