gixxer750/94 737 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan drugari zna li neko kakav je ovaj konkretan primerak, kum gleda da uzme za sina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3051 Napisano pre 18 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan I ja tražim isto za svog malca, pogledao sam ih dosta.Ako je ovo onaj Nitro što je do pre neki dan bio u ponudi kod jednog prodavca iz KV, onda ne preporučujem da krećete na put. Vidi se da ima godina, ĉeka ga bar 200€ ulaganja da se upristoji za dete da koristi samostalno i bezbedno. Unto slučaju se više isplati kod Fusijanovića kupiti nov od 125 ccm (oko 900€) i miran je neko vreme.To je moje lično iskustvo sa onim što sam video do sada (3 - 4 kom)Sent from my SM-G998B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3051 Napisano pre 18 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ako je dete manje (5-6 god) možda trenutno najbolja opcija je jedan žuti iz Valjeva, koga prodaje vlasnik, fini neki čovek, uzeo detetu početkom ove godine ali je dečwk krupan (8god) pa ga prodaje da uzme veći model.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 737 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, pusti neki link za taj novi ako imas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3051 Napisano pre 16 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, moja greška, nije Fusijanović već Fabijanović Evo lonk ka fb nalogu Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen. Ako nemaš fb mislim da je ovo ista firma na KP: Quad 125cc kxd sa rikvercom - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Novo 125cc 4t 750eurSa rikvercom 800e Ima ih još u tom delu zemlje: Quad cetvorotockas S-5 125ccm - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Брзина: приближно 50 км / х у зависности од оптерећењаВисина седишта: 64цмТежина картона ( 96,0 кгМењач: аутоматски Димензије картона ( 116,0 Кс 74,0 Кс 66,0 цмПлиренс: 130 ммМотор: 4-тактни 125ццм 7КВПаљење: електронско, одржавање- фрееСтарт: Брава за паљење са електричним покретањем: Мидикуад Центер растојање: 820 ммКочнице: Хидрауличне диск кочнице х. , Бубањ кочнице в. . Тежина производа ( 90,0 кгСигурност: Прекидач за искључивање мотора на управљачу, хитни поводникПогон: бензински мотор Димензије производа ( 142,0 Кс 81,0 Кс 90,0 цмМакс. Носивост: 100 кг Гуме: предње 16к8.00-7 и задње 16к8.00-7Odmah dostupno na stanju. . A ako ti je bliža centralna Srbija: Quad/kvad 125cc Novo - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Novi deciji kvadovi nekorisceni. Masina 125 kubika cetvorotaktna. Menjac automatski+ rikverc. Gume 8 inca. Gratis dostava u krugu od 100km. Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3051 Napisano pre 16 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Onaj žuti koji sam ti pomenuo za dete od 5 - 6 godina više nije na oglasima, izgleda da je prodat, bio je 300 eura i ovakav model Pocket quad 49cc NOVO-GRATIS DOSTAVA - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Novi deciji kvadovi za decu do 9-10 godina. Masina je 49 kubika dvotaktna, pali se na poteznicu(nov sistem paljenja Easy start jako lak za povlacenje čak i za najmladje). Automatik sa mogućnošću ograničenja brzine. Boje na stanju: žuta, plava, crvena, zelena. SALJEM BRZOM POSTOM O MOM TROSKU NA TERITORIJI CELE SRBIJE. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano pre 15 sati Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj decko sa prve slike ima vise komada (Terza Motobike facebook), mada po slikama ne deluju preterano ocuvano bar vizuelno, gume su im svima dosta potrosene a i vecini su farovi pozuteli kolko sam mogo da primetim. Krajem godine sam kupio sestri, prvo sam zvao coveka u Smederevu za nov (Moto Damjan) ali nije imao na stanju pa sam nasao polovan kupljen kod njega. 125 4t automatik sa rikvercom, ima blokadu gasa. Kad sam otiso da pogledam pitam coveka jel smem da sednem da vidim cisto polozaj na sta mi je covek reko sedi vozi, ja reko jel moze kaze slobodno vozio sam i ja, a covek ima 100+ kg. Ima 2-3 modela isti su agregati samo su vizuelno drugaciji. Nitro Rocco S8 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Nitro Rocco S8, 2024. godište, ATV / Quad, Smederevo. Cena 1.300 € - Motori - Polovni Automobili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...