drager95 16 Napisano pre 2 sati U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege Interesuje me da li neko moze da mi pomogne u vezi specifičnog problema u vezi sa Tracerom 9 , 2015. godiste je u pitanjuNaime displej odnosno kilometar sat, obrtaji, brzina, nista ne radi već nekoliko meseci. Problem je poceo tako sto kada se zagreje motor posle 15 min vožnje crkne displey ceo i prikazuje mi samo koliko je sati. U nekoliko dana se to tako dogadjalo i sada više ne radi uopšte ni kad se upali. Da problem bude jos veći, bio sam u Platneru i nisu uspeli da mi rese problem, jer sumnjaju na sat ali nisu 100 posto sigurni, i nemaju drugi da uporede.Da li znate nekoga ko bi mogao da mi pomogne?Hvala svima puno unapred na odgovorima! Sent from my SM-A525F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9865 Napisano pre 2 sati Drug član, 1983 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Vuka.. +381604446389 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...