Jump to content

Moto Zajednica

Triumh Tiger 900 GT Pro (2023)

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 900 GT Pro (2023)

Dobra vi sreća dobri moji!

Evo samo da se pohvalim da poslije 3 godine sanjanja, konacno uzeh sebi motor.

Sad kreće, navikavanje, ispitivanje, prilagodjavanje, a vjerovatno i neko razočarenje. 

U svakom slučaju, koliko sam ja njega želio i sanjao, ništa mi ga ne može ogaditi. :)

Zdravo mi bili.

WhatsApp Image 2025-02-01 at 15.42.58 (2).jpeg

WhatsApp Image 2025-02-01 at 15.42.58 (1).jpeg

WhatsApp Image 2025-02-01 at 15.42.58.jpeg

Promenio član serWolf
  • Sviđa mi se 33

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Mr., 574 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black,

Lele, vratio se odmetnik.
Pa dobro nam dosao nazad junace. Cestitke na dosanjanom snu.

image.jpeg.0d96617bff84adda59d0efcc687ec08f.jpeg

• Ne silazi, 4907 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4

Odličan motor, doduše testirao sam 900 Rally, više nego dobar motor i verujem da ćeš se lepo navozati sa njim. 

• Sviđa mi se 1

• Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4

Ima kod nas ovlašćeni serivs i Triumph Srbija je sasvim okej sa delovima. Trenutno u BG-u u ovlašćenom servisu radi dečko koji jako dobro zna svoj posao. Bivši i trenutni je trkač. Ranije je vozio moto kros, i supermoto, prošle godine smo bili timske kolege kad smo vozili RR discipline u našem i Alpe Adria šampionatu.

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer

Jovane, da li si siguran da je ovlašćen ?

Da li imaju servisnu knjigu i upisuju radove u Triumph-ovu bazu podataka kao u svim drugim zemljama sveta ?

Koliko taj momak ima iskustva sa radom baš Triumph motora ?

Ova pitanja postavljam pošto sam u komunikaciji sa Triupmh Srbijom dobio negativne odgovore jesenas.

Svakako, ljudi tamo su jako uslužni, pošteni i dobri, a oko poručivanja delova osim dugog čekanja koje sam imao u dva ili tri navrata kada sam poručivao, nisam imao nikakvih problema. 

Voleo bih da kao vlasnik motora te marke upravo održavam u ovlašćenom servisu koji će mi nuditi sigurnost i pouzdanost što se od ovlašćenog servisa i očekuje.

Sigurno je ovlašćen, radi u Triumph salonu. Otvorio je Triumph servis pri salonu, baš negde jesenas. Znam da im za neke delove treba dve - tri nedelje da stignu (ako ima u magacinu u Mađarskoj), a ako nema tamo onda se malo duže čega da stigne iz Engleske). To je bar oko dela oko kojeg sam upućen.

pre 14 minuta, Mirko015 je napisao:

Jovane, da li si siguran da je ovlašćen ?

Da li imaju servisnu knjigu i upisuju radove u Triumph-ovu bazu podataka kao u svim drugim zemljama sveta ?

Sad sam ih pitao, odgovor je: da. Sve rade po Triumph standardima. Jedino još sam izgled servisa nisu sredili, na tome trenutno rade. Nikola je odličan tip, ima iskustva sa puno motora. Gledao sam neke motore koje je od nule pravio i ostao sam impresioniran.

Vidi, imaš moju preporuku za njihov servis u BG-u (ne u NS-u). Ako odeš i budeš imao nekih problema, slobodno me kontaktiraj i potrudiću se da ti se sve reši, jer sam ih preporučio.

Promenio član Jovan Ristic
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer

Ako je tako, onda će im i prodaja krenuti još bolje, jer koliko znam do sada je to bio kamen spoticanja pri kupovini novih motora, koga god sam ubeđivao u izvrstan kvalitet izrade, poput ovog iz DE. 

11 minutes ago, Jovan Ristic said:

Vidi, imaš moju preporuku za njihov servis u BG-u (ne u NS-u). Ako odeš i budeš imao nekih problema, slobodno me kontaktiraj i potrudiću se da ti se sve reši, jer sam ih preporučio.

Hvala ti svakako, uvek motore održavam u ovlašćenom servisu i nekoliko puta sam ih kontaktirao, pa se nadam da će sledeći servis biti baš kod njih.

• U prolazu, 14 postova
4 hours ago, Jovan Ristic said:

Sigurno je ovlašćen, radi u Triumph salonu. Otvorio je Triumph servis pri salonu, baš negde jesenas. Znam da im za neke delove treba dve - tri nedelje da stignu (ako ima u magacinu u Mađarskoj), a ako nema tamo onda se malo duže čega da stigne iz Engleske). To je bar oko dela oko kojeg sam upućen.

Sad sam ih pitao, odgovor je: da. Sve rade po Triumph standardima. Jedino još sam izgled servisa nisu sredili, na tome trenutno rade. Nikola je odličan tip, ima iskustva sa puno motora. Gledao sam neke motore koje je od nule pravio i ostao sam impresioniran.

Dobri moj Jovane, ne bilo ti zapovijedjeno, kad uhvatiš vremena, pitaj ih samo koliko košta servis na 10.000 km. Sad sam razgovarao sa servisom ovde u Njemačkoj i traže mi 563 evra za zamjenu ulja u motoru i kočnicama. I naravno pregled motora njihov. Materijal 160 evra i ruke 400....

• Zbunjen 1
  • Tužan 2

Pre 2 sati, serWolf je napisao:

Dobri moj Jovane, ne bilo ti zapovijedjeno, kad uhvatiš vremena, pitaj ih samo koliko košta servis na 10.000 km. Sad sam razgovarao sa servisom ovde u Njemačkoj i traže mi 563 evra za zamjenu ulja u motoru i kočnicama. I naravno pregled motora njihov. Materijal 160 evra i ruke 400....

16.780 RSD
Ruke i materijal za ulje i zamenu ulja u motoru. Rekoše mi da sipaju Catrol 10W-50.

Promenio član Jovan Ristic

• U prolazu, 14 postova
9 minutes ago, Jovan Ristic said:

16.780 RSD
Ruke i materijal. Rekoše mi da sipaju Catrol 10W-50.

Hvala brate do neba!

pre 3 minuta, serWolf je napisao:

Hvala brate do neba!

Izvini, prevideo sam ulje za kočnice. Kažu da im treba do sat vremena za zamenu ulja u kočnicama, plus ulje koje potroše. To ne znam tačno koliko je, najbolje je da im pošalješ upit i za to.

• U prolazu, 14 postova
Just now, Jovan Ristic said:

Izvini, prevideo sam ulje za kočnice. Kažu da im treba do sat vremena za zamenu ulja u kočnicama, plus ulje koje potroše. To ne znam tačno koliko je, najbolje je da im pošalješ upit i za to.

Evo cijene bez ulja za kocnice.

WhatsApp.jpeg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja