serWolf 58 Napisano Utorak u 19:04 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: Göppingen (DE) - Šabac Motocikl: Triumph Tiger 900 GT Pro (2023) Prijavi odgovor kao problematičan Dobra vi sreća dobri moji! Evo samo da se pohvalim da poslije 3 godine sanjanja, konacno uzeh sebi motor. Sad kreće, navikavanje, ispitivanje, prilagodjavanje, a vjerovatno i neko razočarenje. U svakom slučaju, koliko sam ja njega želio i sanjao, ništa mi ga ne može ogaditi. Zdravo mi bili. Promenio Utorak u 22:38 član serWolf 33 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2235 Napisano Utorak u 19:11 Mr., 574 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Lele, vratio se odmetnik. Pa dobro nam dosao nazad junace. Cestitke na dosanjanom snu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serWolf 58 Napisano Utorak u 19:15 U prolazu, 14 postova Lokacija: Göppingen (DE) - Šabac Motocikl: Triumph Tiger 900 GT Pro (2023) Prijavi odgovor kao problematičan Kume, dosta je bilo... Nepravda se više trpjet' nije mogla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 950 Napisano Utorak u 20:11 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom i u zdravlju da se družite Sjajna mašina 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 763 Napisano Utorak u 22:11 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Srecne ti rane junace 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5520 Napisano Sreda u 18:01 Ne silazi, 4904 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor, doduše testirao sam 900 Rally, više nego dobar motor i verujem da ćeš se lepo navozati sa njim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1588 Napisano Četvrtak u 05:23 Drug član, 608 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično izgleda. Vidim da se Triumphi lepo voze po Nemačkoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko015 18 Napisano Četvrtak u 07:21 U prolazu, 12 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer Prijavi odgovor kao problematičan Vozili bi se više i kod nas da ima ovlašćenog servisa i bolje podrške za delove. Ovako, snalaženje..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5520 Napisano Četvrtak u 08:31 Ne silazi, 4904 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod nas ovlašćeni serivs i Triumph Srbija je sasvim okej sa delovima. Trenutno u BG-u u ovlašćenom servisu radi dečko koji jako dobro zna svoj posao. Bivši i trenutni je trkač. Ranije je vozio moto kros, i supermoto, prošle godine smo bili timske kolege kad smo vozili RR discipline u našem i Alpe Adria šampionatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko015 18 Napisano Četvrtak u 08:49 U prolazu, 12 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer Prijavi odgovor kao problematičan Jovane, da li si siguran da je ovlašćen ? Da li imaju servisnu knjigu i upisuju radove u Triumph-ovu bazu podataka kao u svim drugim zemljama sveta ? Koliko taj momak ima iskustva sa radom baš Triumph motora ? Ova pitanja postavljam pošto sam u komunikaciji sa Triupmh Srbijom dobio negativne odgovore jesenas. Svakako, ljudi tamo su jako uslužni, pošteni i dobri, a oko poručivanja delova osim dugog čekanja koje sam imao u dva ili tri navrata kada sam poručivao, nisam imao nikakvih problema. Voleo bih da kao vlasnik motora te marke upravo održavam u ovlašćenom servisu koji će mi nuditi sigurnost i pouzdanost što se od ovlašćenog servisa i očekuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5520 Napisano Četvrtak u 09:03 (promenjeno) Ne silazi, 4904 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je ovlašćen, radi u Triumph salonu. Otvorio je Triumph servis pri salonu, baš negde jesenas. Znam da im za neke delove treba dve - tri nedelje da stignu (ako ima u magacinu u Mađarskoj), a ako nema tamo onda se malo duže čega da stigne iz Engleske). To je bar oko dela oko kojeg sam upućen. pre 14 minuta, Mirko015 je napisao: Jovane, da li si siguran da je ovlašćen ? Da li imaju servisnu knjigu i upisuju radove u Triumph-ovu bazu podataka kao u svim drugim zemljama sveta ? Sad sam ih pitao, odgovor je: da. Sve rade po Triumph standardima. Jedino još sam izgled servisa nisu sredili, na tome trenutno rade. Nikola je odličan tip, ima iskustva sa puno motora. Gledao sam neke motore koje je od nule pravio i ostao sam impresioniran. Vidi, imaš moju preporuku za njihov servis u BG-u (ne u NS-u). Ako odeš i budeš imao nekih problema, slobodno me kontaktiraj i potrudiću se da ti se sve reši, jer sam ih preporučio. Promenio Četvrtak u 09:03 član Jovan Ristic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko015 18 Napisano Četvrtak u 09:17 U prolazu, 12 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako, onda će im i prodaja krenuti još bolje, jer koliko znam do sada je to bio kamen spoticanja pri kupovini novih motora, koga god sam ubeđivao u izvrstan kvalitet izrade, poput ovog iz DE. 11 minutes ago, Jovan Ristic said: Vidi, imaš moju preporuku za njihov servis u BG-u (ne u NS-u). Ako odeš i budeš imao nekih problema, slobodno me kontaktiraj i potrudiću se da ti se sve reši, jer sam ih preporučio. Hvala ti svakako, uvek motore održavam u ovlašćenom servisu i nekoliko puta sam ih kontaktirao, pa se nadam da će sledeći servis biti baš kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serWolf 58 Napisano Četvrtak u 13:39 U prolazu, 14 postova Lokacija: Göppingen (DE) - Šabac Motocikl: Triumph Tiger 900 GT Pro (2023) Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Jovan Ristic said: Sigurno je ovlašćen, radi u Triumph salonu. Otvorio je Triumph servis pri salonu, baš negde jesenas. Znam da im za neke delove treba dve - tri nedelje da stignu (ako ima u magacinu u Mađarskoj), a ako nema tamo onda se malo duže čega da stigne iz Engleske). To je bar oko dela oko kojeg sam upućen. Sad sam ih pitao, odgovor je: da. Sve rade po Triumph standardima. Jedino još sam izgled servisa nisu sredili, na tome trenutno rade. Nikola je odličan tip, ima iskustva sa puno motora. Gledao sam neke motore koje je od nule pravio i ostao sam impresioniran. Vidi, imaš moju preporuku za njihov servis u BG-u (ne u NS-u). Ako odeš i budeš imao nekih problema, slobodno me kontaktiraj i potrudiću se da ti se sve reši, jer sam ih preporučio. Dobri moj Jovane, ne bilo ti zapovijedjeno, kad uhvatiš vremena, pitaj ih samo koliko košta servis na 10.000 km. Sad sam razgovarao sa servisom ovde u Njemačkoj i traže mi 563 evra za zamjenu ulja u motoru i kočnicama. I naravno pregled motora njihov. Materijal 160 evra i ruke 400.... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1338 Napisano Četvrtak u 14:51 prisutan, 1156 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5520 Napisano Četvrtak u 15:38 (promenjeno) Ne silazi, 4904 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, serWolf je napisao: Dobri moj Jovane, ne bilo ti zapovijedjeno, kad uhvatiš vremena, pitaj ih samo koliko košta servis na 10.000 km. Sad sam razgovarao sa servisom ovde u Njemačkoj i traže mi 563 evra za zamjenu ulja u motoru i kočnicama. I naravno pregled motora njihov. Materijal 160 evra i ruke 400.... 16.780 RSD Ruke i materijal za ulje i zamenu ulja u motoru. Rekoše mi da sipaju Catrol 10W-50. Promenio Četvrtak u 15:47 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serWolf 58 Napisano Četvrtak u 15:48 U prolazu, 14 postova Lokacija: Göppingen (DE) - Šabac Motocikl: Triumph Tiger 900 GT Pro (2023) Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Jovan Ristic said: 16.780 RSD Ruke i materijal. Rekoše mi da sipaju Catrol 10W-50. Hvala brate do neba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5520 Napisano Četvrtak u 15:53 Ne silazi, 4904 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, serWolf je napisao: Hvala brate do neba! Izvini, prevideo sam ulje za kočnice. Kažu da im treba do sat vremena za zamenu ulja u kočnicama, plus ulje koje potroše. To ne znam tačno koliko je, najbolje je da im pošalješ upit i za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serWolf 58 Napisano Četvrtak u 15:54 U prolazu, 14 postova Lokacija: Göppingen (DE) - Šabac Motocikl: Triumph Tiger 900 GT Pro (2023) Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Jovan Ristic said: Izvini, prevideo sam ulje za kočnice. Kažu da im treba do sat vremena za zamenu ulja u kočnicama, plus ulje koje potroše. To ne znam tačno koliko je, najbolje je da im pošalješ upit i za to. Evo cijene bez ulja za kocnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5520 Napisano Četvrtak u 17:39 Ne silazi, 4904 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Da, radni sat kod njih je propisan toliko, kod nas je znatno manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...