Dexometry 3 Napisano pre 5 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha X-Max Iron Max 250 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima. Moje ime je Dejan. Sinoc sam dobio informaciju sa vas sajt, forum. Skoro sam saznao da dajete podrsku studentima. Voleo bih kada sam u mogucnosti da se pridruzim i naravno sva ostala desavnja koja ce biti u narednom periodu. Hvala unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10623 Napisano pre 5 sati Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexometry 3 Napisano pre 5 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha X-Max Iron Max 250 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao braco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexometry 3 Napisano pre 4 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha X-Max Iron Max 250 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozete da me uputite za sutra. Koliko sam shvatio, studenti su krenuli iz bg za ns. Sutra je okupljanje u 09h u ns kod cash & carry ili sam lose razumeo. I koja je dalja akcija nakon okupljanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano pre 3 sati Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kud svi tu i tiПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 685 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Dexometry said: Da li mozete da me uputite za sutra. Koliko sam shvatio, studenti su krenuli iz bg za ns. Sutra je okupljanje u 09h u ns kod cash & carry ili sam lose razumeo. I koja je dalja akcija nakon okupljanja? Pozz, loše si razumeo. Okupljanje je u Zemunu (ne NS) kod C&C. Imaš celu temu posvećenu tome, sa svim detaljima. Dobrodošao Promenio pre 3 sati član Sveti Atila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexometry 3 Napisano pre 3 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha X-Max Iron Max 250 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, hvala najlepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...