Krokodilo 2839 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 4931 postova Prijavi odgovor kao problematičan По овог што читам, нисам сигуран да си способан да средиш сам. Дихтунге мењаш ако агрегат растураш, или ако негде цури. Кад растураш обавезно мењаш семеринге на радилици и лежајеве на истој(бар за сваки случај) Провераваш све, ако знаш шта треба да гледаш(ти извини, али џаба гледаш). Ми можемо да помогнемо, али да ти одрадимо генералку овако виртуелно не. Ко би могао да одлучи у ком стању су радилица, цилиндар, ламеле, сноп са зупчанике за прву и другу, плочица паљења, магнет. Све то мора да се опипа, погледа, премери.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 2 Napisano pre 3 sati U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Krokodilo je napisao: Испод карбуратора у кадици блокова има рупица за дренажу која излази код предњег ланчаника, отаде долази гориво које протиче из неисправног карбуратора. Sent from my SM-G998B using Tapatalk moguce da je to to, ma da sada nemam tih problema posto sam zamenio sve sto nije bilo dobro tako da sada sam paljenjem imam prob xd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 2 Napisano pre 3 sati U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Krokodilo je napisao: По овог што читам, нисам сигуран да си способан да средиш сам. Дихтунге мењаш ако агрегат растураш, или ако негде цури. Кад растураш обавезно мењаш семеринге на радилици и лежајеве на истој(бар за сваки случај) Провераваш све, ако знаш шта треба да гледаш(ти извини, али џаба гледаш). Ми можемо да помогнемо, али да ти одрадимо генералку овако виртуелно не. Ко би могао да одлучи у ком стању су радилица, цилиндар, ламеле, сноп са зупчанике за прву и другу, плочица паљења, магнет. Све то мора да се опипа, погледа, премери. Sent from my SM-G998B using Tapatalk zamenio sam sve to danas xd i da to i jeste bilo problem sto nije palio pre tako da je to reseno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...